2777
2789
عنوان

من اگه قرعه کشی برنده شم دق میکنم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 36 پست
وای نههه😂😂 یعنی میمیرم از حرص.کم پولی نیست تفاوت قیمتاش

ولی خدایش رو هم بخوای شانس اونیه که به نیت ش اول ثبت نام کردی ،برای اون یکی خیر نمیاره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بگو برنده نشدم بده داداشت اخه از کجا میخاد بفهمه 

شوهرم بفهمه هم ناراحت میشه میگه از اولش میگفتی بهشون...نمیشه هم یکاری کنم شوهرم نفهمه اونوقت از استرس لو رفتن سکته میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم چند نفر مثل مادر شوهر و پدرشورت حق خیلیا رو تو این قرعه کشی ها زیر پا گذاشتن ماهم کم ازینا نداریم تو فامیل که چندتا ماشین دارن باز دنبال برنده شدن و خریدنن

برادرتون واجب تره

ی سوال اگه مرده ماشینشو کلاااا ب نام زنش بزنه قبل قرعه کشی  میتونه قرعه کشی ثبتنام کنه؟

قانونش اشتباه نگم اشتباه نگم دومین سری این طور شدمثکه که تو یه خانواده کسی بنامش ماشین نباشه نه فقط خود شخص

به داداشت بده ،داداشت تو اسنپ کار میکنه  اونا وضعشون خوبه

منم همینو میگم ولی چون اون اول گفت من ثبتنام کردم دیگه خیلی زشت میشه بگم واسه داداشم.شوهرمم اگه پایه بود باهام میتونم پنهون کنم برنده شدنو ولی اونم میگه میخاسی قول ندی

قانونش اشتباه نگم اشتباه نگم دومین سری این طور شدمثکه که تو یه خانواده کسی بنامش ماشین نباشه نه فقط ...

ن عزیزم اینطور نیست 

چون عموم ثبتنام کرده ماشین ب اسم پسرعموم دارن

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
شوهرم بفهمه هم ناراحت میشه میگه از اولش میگفتی بهشون...نمیشه هم یکاری کنم شوهرم نفهمه اونوقت از استر ...

خب از فاز مظلومیت و ناراحتی واردشو با همسرت حرف بزن ، بگو داداشم گناه داره با ماشین کار میکنه بزار برنده شدم بدم داداشم ، اما هیچ حرفی نزن به مامانت 

منم همینو میگم ولی چون اون اول گفت من ثبتنام کردم دیگه خیلی زشت میشه بگم واسه داداشم.شوهرمم اگه پایه ...

وای چه شرایط سختی😣

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
بنظرم چند نفر مثل مادر شوهر و پدرشورت حق خیلیا رو تو این قرعه کشی ها زیر پا گذاشتن ماهم کم ازینا ندا ...

دقیقااا.منم بدم میاد بخدا اونایی که دارن بیشتر حرص میزنن

خب از فاز مظلومیت و ناراحتی واردشو با همسرت حرف بزن ، بگو داداشم گناه داره با ماشین کار میکنه بزار ب ...

وای حالا اگه برنده شدم حتما همین راهو انتخاب میکنم اول زور خودمو میزنم😂😂مرسی عزیززم. دعا کن داداشم با اسم خودش برنده شه که اصلا نیازی به اینکارام نباشه

منم همینو میگم ولی چون اون اول گفت من ثبتنام کردم دیگه خیلی زشت میشه بگم واسه داداشم.شوهرمم اگه پایه ...

تصمیم با خودته ،ولی قول دادن مهم نیست ،مهم اینه که شرایط به نفع کی باشه ،اونا که نیاز به پول ندارن دوتا ماشین دارن ،برادر تو جوونه تو فشاره ،ممکنه تو اینده نتونه پای خودش بایسته ،خودت میدونی

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️