2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکاری رو دوست داری بلد باشه لازم نیست یادش بدی خودت انجام بده یادمیگیره 

بهش سلام کن دست بده بای بای کن دست بزن براش براش از دور بوس بفرست چشمک بزن بشکن بزن هرچی رو ببینه بعد مدتی میبینی داره انجام میده کلاس اموزشی نیاز نداره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
هرکاری رو دوست داری بلد باشه لازم نیست یادش بدی خودت انجام بده یادمیگیره  بهش سلام کن دست بده ...

نه میدونم گلم میخوام ببینم نی نی های شما تو ۹ماهگی چه کارها میکردند

من بچم دو ماهشه .شبا به شدت خوابش میاد  اما خوابش نمیبره .  موندم چیکار کنم

ضعیفه؟ شاید خوب سیر نمیشه شاید گرسنه ست یا بعضی بچه ها به تمیزی حساسن حتما باید پوشکشون موقع خواب خشک باشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نه میدونم گلم میخوام ببینم نی نی های شما تو ۹ماهگی چه کارها میکردند

دست زدن 

پرت کردن توپهای کوچک

بای بای 

بوس

تقریبا همینا

براش شعر بخون.خیلی تو حرف زدنش تاثیر داره.کتابهای می می نی عالیه.کتابهای زیر یکسال بگیر.یا خودت از اینترنت شعر کودکانه کوتاه بردار بخون.باهاش زیاد حرف بزن‌.هر کاری تو خونه انجام میدی بلند بلند بگو.مثلا بگو دارم برنج میشورم ناهار بذارم و ..

دست دستی اینارو به مرور یاد میگیره.مهم زود حرف زدنه.اینجوری میتونی خواسته هاشو بفهمی 

ضعیفه؟ شاید خوب سیر نمیشه شاید گرسنه ست یا بعضی بچه ها به تمیزی حساسن حتما باید پوشکشون موقع خواب خش ...

نه وزنش خوبه گ شیر خشک میخوره . پوشکشم عوض میکنم تند تند .

این پوشک عوض کردن موقع خواب.هم امتحان میکنم ممنون .

و اینکه فردا نوبت واکسنشه 😣😣😣  میترسم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
نه وزنش خوبه گ شیر خشک میخوره . پوشکشم عوض میکنم تند تند . این پوشک عوض کردن موقع خواب.هم امتحان می ...

براش استامیتنوفن تازه بگیر همراه خودت ببر اول بده بخوره بعد واکسن رو بزنه بدنش زود تر اروم بشه زودهم خوابش ببره ان شالله راحت باشه براش

چون کودک دلبندتون 9 ماهشه . گفتم بپرسم ببینم در دو ماهگی چیکارا میکردی خوابش میبرد .. همین  

عزیزم

ما که بیچاره بودیم😅فقط خداروشکر میکنیم گذشت 

نی نی ما رفلکس داشت تا ۶ ماهگی هیچ درمانی هم نداشت همه چی امتحان کردیم ۶ ماهش تموم شد اوکی شد خداروشکر

عزیزم ما که بیچاره بودیم😅فقط خداروشکر میکنیم گذشت  نی نی ما رفلکس داشت تا ۶ ماهگی هیچ درمانی ...

خدارو شکر .

اره بچه منم رفلاکس داره اما شدید نیستش.

امروزم امپول دوماهگیشو زدیم وای خیلی بی قراری میکنه و گریه میکنه . حوله سرد گذاشتم با استا ... 😣😣😣

براش استامیتنوفن تازه بگیر همراه خودت ببر اول بده بخوره بعد واکسن رو بزنه بدنش زود تر اروم بشه زودهم ...

ممنون عزیزم .

واکسن رو زدیم ..حوله سرد و استا .

وای خیلی سخته . گریه میکنه و بی قرار