2777
2789

شاید جرم داره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش پاک کن زدم هیچی جرم نداشت فقط گوش چپمه

گوش ‌اک کن نزن چون‌باعث میشه جرم بره داخل گوش ...یه دونه سیر رنده کن توروغن گرم‌کن بهد دوتاقاشق گوچیک ازرپغنش بریز توگوشت تادوشب بعد باز میشه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

سلام دوست عزیز. کیپ شدن یا گرفتگی گوش می تونه دلایل مختلفی داشته باشه. مثلا می تونه به خاطر مسائل مربوط به سینوس ها باشه، مثل سرما خوردگی یا انفولانزا، می تونه به خاطر جمع شدن مایعات توی گوش باشه مثلا اب رفته باشه تو گوش، شاید جرم گرفته باشه، می تونه مال الرژی یا عفونت هم باشه. در هر صورت شما بهتره خود درمانی نکنید چون ممکنه به گوش و پرده اون اسیب بزنید. 

من توصیه می کنم به سایت کلینیک گوش تهران به ادرس https://tehranearclinic.com/ سر بزنید. هم با این کلینیک تخصصی و مجهز گوش اشنا میشد، هم میتونید ببینید چه خدماتی ارائه می ده و هم از مقاله های علمیش استفاده کنید. توصیه میکنم برای رفع مشکل گوشتونم حتما به خود کلینیک مراجعه کنید اصلا پشیمون نمیشید. 

این لینکم، لینک مقاله مربوط به کیپ شدن گوش و دلایل اونه حتما بخونیدش:

https://tehranearclinic.com/blog/ear-congestion

ادرس و شماره تلفونم برای گرفتن مشاوره براتون می زارم:

02188202934
02188870911

خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک 12) ، طبقه نهم واحدc