2777
2789
۲تا ستاره داشتن همچین رایگانم نیس بعضیا تو حسرت همون یکیشم هستن😊

خداشکر با حداقل یدونشو داریم حسرتشم نمیخوریم

مهم اینکه واقعی باشه

خدابخیر کنه بحثمون رو😝😵

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوستمو بذارم سنشو بگید پدر منو در اورده😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خداشکر با حداقل یدونشو داریم حسرتشم نمیخوریم مهم اینکه واقعی باشه خدابخیر کنه بحثمون رو😝😵

😐وسط تاپیک عکس بحث قرمز آبی دارین ول کنید عکسارو بچسبین 😂

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
من دوستمو بذارم سنشو بگید پدر منو در اورده😁

بگذار 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
دوستان سنشو بگین 

25 تا 30

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
چند بود؟

۳۷😍😍انقد ذوق کرد

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
سنش چند بود حالا

۳۷