2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

101 بازدید | 11 پست

یه پسر چهار ساله دارم کله اش خربزه ای شده از بس من احمق به پهلو خواباندم الان چهار سالشه خیلی غصه شو می خورم از بی تجربگی من بود کسی بچش اینطوری بوده بعد کم کم خوب شده باشه یا نه خیلی نگرانشم

یکم بهتر میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ینی چی خربزه ای؟ 

اگه به پهلو بخوابه چجوری خربزه ای میشه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا تو نوزادی مربوط ب تو بوده ها بعد یکسالگی ک هنو سر بچه نرمه و هی غلت میخوره ک ربطی ب تو نداره حتما ژن شو داشته 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

این ژنیه حتما...وگرنه اونقدر فکر نکنم تاثیر داشته باشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
از کجامیدونی کسی را داشتین این. طوری باشه

آره خواهر زادم البته کچل کردنی معلومه ولی یکم بهتر شدالان ۱۴ سالشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آره خواهر زادم البته کچل کردنی معلومه ولی یکم بهتر شدالان ۱۴ سالشه

سر پسرم خیلی درازه کچل هم نکنم معلومه دلم براش می سوزه صورت زیبایی داره ولی کلش دراز شده هیچ کس هم بهم نگفت بچه را طاق باز بخوابون من هم از ترس اینکه شیر تو گلوش نپره به پهلو خوابوندم 

سر پسرم خیلی درازه کچل هم نکنم معلومه دلم براش می سوزه صورت زیبایی داره ولی کلش دراز شده هیچ کس هم ب ...

باید بچه رو هی بچرخونی هرروز تاسرش گرد شه من یه خواهر دارم نمیذاره سر هیچکدوم ازبچه هامون بد شه فقط یه خواهر زادم اونم دور بود تند تند نمیدید