2777
2789
عنوان

دعا

93 بازدید | 4 پست

حلول ماه ربیع الاولتون مبارک ماه خوب و خوش و پر از اتفاقای خوب باشه واستون😍

الهی دلتون شاد روزگارتون بکام حاجتاتون روا دشمناتون اینقدر مشغول خودشون بشن که شما رو فراموش کنند

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

منم دعا کنید اول ظهور و سلامتی امام رمان  یادتون نره 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

تو رو خدا دعام‌کن  ناامیدم از اینکه خدا دوباره امشب خدا دلم رو شکوندم به حرم امام رضا زنگ زدم ولی ناامیدم ناامیدم خدا جوابم رو بده خودم هم بد شدم من نمازم  رو دیر می خونم نمیدونم ناامیدم خسته ام از دعا کردن اخه ۳ ساله دارم از خدا میخوام برام معجزه کنه ولی خدا هنوز جوابم رو نداده و خیلی وقت ها اونقدر دلم شکسته که دلم خواسته بمیرم 

کاشکی خدا کمکم کن کاشکی خدا جوابم رو بده و منو هم ببخشه 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا دعام‌کن  ناامیدم از اینکه خدا دوباره امشب خدا دلم رو شکوندم به حرم امام رضا زنگ زدم و ...

لا تقنطوا من رحمت الله ان الله معنا

از رحمت خدا نا امید نشو خدا با ماست

خدا هیچوقت سرد و دور نمیشه

خدا عند معرفته 

یکم دلتو اروم کن عزیزم خدا تو دل اشفته سخت جاش میشه

نمازهاتو بخون و تو قنوت نماز زیاد دعا کن نماز شب بحپخون و اگه صبحا قبل اذان بیدار نمیشی قبل خواب بخون حتی شده یک رکعت یهو معجزه ارامش الهی رو میبینی

امیدوارم ماه ربیع ماه معجزه زندگیت باشه

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
لا تقنطوا من رحمت الله ان الله معنا از رحمت خدا نا امید نشو خدا با ماست خدا هیچوقت سرد و دور نمیشه ...

مرسی عزیزم 😘😘😘😘

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم