2777
2789
عنوان

عجببببب ادمیه این دخترههههههه

221 بازدید | 8 پست

تو تاپیکای قبلم کامل گفته بودم که یه دختره تو محل کار هم اتاقیمه (ما کارمند دائمیم و تون دوره ایه) که یه پسری میاد دورش و...اداره ماهم.حفاظت قویی داره ...یه مدت نگران بودم فکر کنن دور من میاد برا همین وقتی میومد تو اتتاق نمیموندم و زیادم باهاش هم کلام نمیشدم...اون دوتا کلا راحت بودن برا خودشون...چیسپس و خوراکی و....میخریدن دوتایی رو یه میز میخوردن...تا همین چند وقت پیش رئیس گفته بود که دختره باید جابجا بشه و...دختره هم یه جا گفت واقعا کسایی که بهم حسودی میکنن خیلی بیشعورن که رفتن پیش رئیس گفتن منو جابجا کنه و....از کار خدا فرداش رئیس منم جابجا کرد و رفتم یه اتاق دیگه و بهش ثابت شد که اینجوری نیست....حالا از اون روز دختره با من و یکی دیگه از همکارا سرد برخورد میکنه و موقع سلام احوال پرسی روشو میکنه اونور و....😕😕😕

این چن روزم فهمیدم پسره هم با من اینجوری برخورد میکنه و حتی یبار ازش سوال کزدم تو جمع جوابمو نداد😕😕

مطمئنم دختره پیشش حرف زده...عجب ادمایی پیدا میشنا..نمیدونم چرا از دستشون راحت نمیشم...الانم که کلا اتاقمونجدا شده باز ترکشش منو میگیره...حس میکنم مخ پسره رو میشوره حرف میزنه پشت سرم😕😕

وگرنه اون دیگه چرا باید اینجوری رفتار کنه

واقعا هم نیمدونم چجوری بخورد کنم...بنظرتون برخوردم باید چجوری باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سلام بهش نکن طلاکه پا که چه منتش به خاکه .لاس زدن با به پسزر هم حسودی داره  ولش کن کار خودتو‌بکن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

با هر کی مثل خودش رفتار کن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خب خدایی فکر کن هر روز باهاشون برخورد داشته باشی...کم کم نمیشه سوهان روحت؟

محل ...هم نده 

بی محلی بهترین چیز هس

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین