2777
2789
عنوان

جادو ...

242 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها .من خیلی توزندگیم مشکلات دارم باهمسرم .چندوقت پیش یکی از دوستام ی دعا نوبس معرفی کردن توشهر لرستان ب من .منم امروز زنگ زدم اول گفتن ۲۰ تومن بریزید ب حساب براتون سرکتاب بازکنم .بعد ک باز کردن هرچی حرف زدن حقیقت بود و درست الا دست بزن شوهرم درصورتی ک من هیچ حرفی جز اسم خودم و همسرم و مادرهامون نگفتم.بعد قرار شد برام دعا بنویسه و تقریبا۶۰۰ تومن ب حسابش بریزم. و برام بفرسته بنظرتون چیکارکنم؟؟من اصلا اعتقادی ب این حرفا نداشتم ولی وقتی میبینم همه رو درست گف دهنم بسته میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درست گفته بخاطر اینه ک جن دارن که در تسخیرشونه،اون جن رو میفرستن میاد اطلاعات زندگیتون رو میگیره بهشون میگه،اونا هم براتون تعریف میکنن

درمورد اینکه میتونه جادو باطل کنه یا نه نمیتونم نظری بدم

ولی من خودم پارسال به یه دعا نویسی پول خیلی زیادی دادم برای ابطال سحر،هیچی هم درست نشد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من یکی رو میشناسم کارش عالیه هر چی هم دوست داشتی میتونی بهش بدی

اوم من تاپیک های قبلتونو دیدم اگه واقعا خوبه چرا شما ازش برای حل شدن مشکلتون استفاده نمیکنین

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اگه درست گفته بخاطر اینه ک جن دارن که در تسخیرشونه،اون جن رو میفرستن میاد اطلاعات زندگیتون رو میگیره ...

اسمش چی بود

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اگه درست گفته بخاطر اینه ک جن دارن که در تسخیرشونه،اون جن رو میفرستن میاد اطلاعات زندگیتون رو میگیره ...

بمن گف دعا و جادو نداری.ولی دعای محبت و زبان بند بهت میدم و اینکه میگف فقط موواظب مادرشوهرت باش ک خییییلی شر هست