2777
2789

همسایمون یه بچه رو به فرزندی قبول کرد

چندین سال پیش

نوزاد بود 

الان ما شاء ا... بزرگ شده و فکر کنم تا یکی دو سال دیگه بره دانشگاه

توی یه کلاس هم که میرفتم یه خانمی بچش آورده بود که گفتن بچش از پرورشگاه به فرزندی قبول کرده اگه نمیگفتن من اصلا متوجه نمیشدم 

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو بخون ببین چی نوشتن؟ بچه برداشته؟ انگار میوه هست. در این جور مواقع میگن بچه ای به فرزندی ...

من ایشونو نگفتم.خودمو گفتم اگه برین کامنتمو درست بخونین متوجه میشین که گفتم باید چی گفته بشه دیقا؟چون من بهتر ازین ب ذهنم نرسیده و نمیرسه اگه شما میرسه با مهربونی  گفتم به منم بگین ک ازین ب بعد اینو بگم🌺

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
اصلا قصدبد. نداشتم

ایرادی نداره عزیزم

شاید شما با توجه به گویش محل زندگیتون اونجوری گفتین.

من یهو آمپر چسبوندم

شمام ببخشید

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

من ایشونو نگفتم.خودمو گفتم اگه برین کامنتمو درست بخونین متوجه میشین که گفتم باید چی گفته بشه دیقا؟چو ...

گفته شما ایرادی نداشت به نظرم.

نوشته استارتر یکم بد بود که الان که فکر میکنم شاید به گویش محل زندگیشون صحبت کردن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

گفته شما ایرادی نداشت به نظرم. نوشته استارتر یکم بد بود که الان که فکر میکنم شاید به گویش محل زندگی ...

منم پستم ویرایش کردم☺😓

شما درست میگی

باید واژه های مناسب به کار ببریم که توهین آمیز نباشه😊

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.