مهسا_گلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2036 عنوان قرص ال دی 105 بازدید | 8 پست سلام دوستان من پریشب یادم نیست که قرص خوردم یانه همون شب نزدیکی هم داشتم دیشب که خواستم بخورم یادم نبود که پریشب خوردم یانه ولی دیشب خوردم قرص رو حالا به نظرتون احتمال حاملگی هست ؟؟؟؟ 1399/07/26 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomkocholou عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 9678 ن چون پشت سر هم میخوری امکانش نیست منم گاهی یادم میره اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8735 امشب دوتا بخور.... شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
مهربان_هستم عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2736 گفتم شاید خورده باشم واسه همین نخوردم مگه به ترتیب بسته نمیخوری؟ روش روزهای هفته رو زده اگه نخوری که کاملا مشخصه
جوجه_کباب عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 1369 نه مشکلی نیس فکرکنم اگه یدونه رویادت بره اشکالی نداشته باشه اما واسه اینکه ریسک نکرده باشی بهتربود شب بعدش دوتاباهم میخوردی جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید .... والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
پریزاد_قصه_ها عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 2338 گفتم شاید خورده باشم واسه همین نخوردم بدون جلوگیری 🤐 تبریک میگم