2777
2789
عنوان

پیش بینی ارز

272 بازدید | 25 پست

سلام مهندس خدمت نی نی سایتی های عزیز، وقتتون بخیر و خوبی خواهرای گلم ، خواستم ببینم پیش بینی دوستان از قیمت ارز چطور هست ،در روز های اتی و بعد از انتخابات امریکا چجور  میشه ،ممنون میشم نظراتتون رو بگید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوستراداموس ها‌ الان‌ میان

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ترامپ یا بایدن هم به نظرتون روی این تاثیر میذاره

صد درصد بایدن بهتر از ترامپ با خودمون زیاد بد نیس حتی اگه توافق نکنیم تحریما رو کاهش میده

خدایا خیلی شکرت   
به نظرتون ترامپ میاره دوباره ؟به نظر بایدن یکم جلوتره 

این خیلی مطمن حرف میزنم جدیدا ک هوادارای ترامپ پسر جوبایدنو پتشو ریختن رو آب اونم در حال مواد کشیدن ک خب مسلما تاثیر زیادی داره 

خدا کنه ترامپ رای نیاره.البته بعیده چون برای خودشون بد نبوده.فقط ما از قبل بدبخت تر شدیم

تف 

همه چی ماعم ب گوز ترامپ بستگی داره   

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

انقدر که ما ایرانیا نگران نتیجه ی انتخابات امریکا هستیم خود شهروندای امریکایی نیستن دوستان عزیزان ترامپ یا بایدن فرقی ب حال ما نمیکنه این ریاست این مملکته که مشکل داره نه امریکا

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....