2789
عنوان

ارتودنسی

124 بازدید | 15 پست

سلام خانوما  کسی این زودیا ارتودنسی دندان انجام داده قیمتش چقد شده و کدوم شهر انجام داده 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا 4 سال پیش انجام دادم شد فکی 2 ملیون فک کنم

الان دیگه حتما از ده میلیون بالاتر شده قیمتش

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
من یکسال انجام دادم‌ اسفند ماه کارم تموم میشه برمیدارم ۱۰ میلیون تا الان برام تموم شده اگه براکتی بع ...

برای من براکتی 50 تومن حساب میکرد

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
من یکسال انجام دادم‌ اسفند ماه کارم تموم میشه برمیدارم ۱۰ میلیون تا الان برام تموم شده اگه براکتی بع ...

واسه یه فک  چقد میشه قیمتش

واسه یه فک  چقد میشه قیمتش

واسه یه فک به من گفتن انجام نمیدن

نصف میشه هزینه دیگه

ببین اگه هزینه برات مهمه چن تا راه بهت پیشنهاد میدم 

۱)از بیمه تکمیلی استفاده کن

۲)یا برو دانشکده دندانپزشکی اونجا ارتو رو انجام بده همه این متخصصین ارتو اونجا هستن بانصف هزینه دوستم انجام داده یه فک راضیه همون دکترش تومطب دوبرابر میگیره

۳) یا از بیمه های دندانپزشکی استفاده کن نصف هزینه رومیدن یکیش اسمش هست بیمه ما

یکی از فامیلامون چن روز دیگه کارش شروع میشه کل هزینش شد ۱۹ میلیون چون دندوناش داغون بود هفت تا دندون فقط کشیدنی داره

بیمه ۱۰ میلیون میده اینا فقط باید نه میلیون پرداخت کنن

بابت اون حق بیمه ام ماهی ۱۵۰ هزار ت پرداخت میکنن