2777
2789
عنوان

پسرم حالش خوب نیست

209 بازدید | 15 پست

خانما پسرم ۹ ماهشه.. تا هفته گذشته خیلی خوب بود خوب غذا میخورد ولی الان چند روزه چیزی نمیخوره گفتن بخاطر دندونشه.. امروز بزور بهش شیر دادم موز دادم اینم بالا آورد 

اسهال نیست دیروز تا حالا تبم نداره ولی بهونه گیر شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالا آوردنش میتونه رودل باشه ،گاهی بچه ها چیزی میخورن که هضمش راحت نیست ،یا چیزی گذاشتن دهنشون بدون ...

امروز بهش موز دادم چون تنها چیزی که میخوره موزه ولی اینم بالا آورد..نه خیلی مراقبشم اصلن نمیذارم چیزی بذاره دهنش 

آره ولی الان خوبه.دندونشم یه ده روزیه میشه که جوونه زده ولی هنوز کامل بالا نیومده

بخاطرهمونه عزیزم خودتوناراحت نکن بچه شیر استرسی نخوره لثه سفت کن براش لگیر ی هویج یاخیارسفت بده دستش   قطره واسه دردلثه هم هست توی داروخانه

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم