2777
2789
عنوان

به نظرتون این اسمش دخالت نیست

162 بازدید | 20 پست

مادرشوهرم توی همه چی نظر میده ...من کاری باهاش ندارم ولی دیگه حس میکنم یه جاهایی زیادی دیگه نظر میده ..سر اسم دخترم که با زور وقهر پشیمونمون کرد ...امروز به شوهرم میگفت کی گوشواره میخری برا بچه ات ...منظورش رونفهمیدم ...فکردم خودش میخواد کادوبده ...نگو چند وقت پیش که دختر برادرش کادو دخترمو اورده نقدی بوده مادرشوهرم میگه برو گوشواره بخر ...خب پول دخترمه شاید بخوام یه چیز دیگه بگیرم نمیدونم والا توی همه چیز همینجوریه خرفی هم بزنیم خیلی بهش برمیخوره اصلا سیاست ندارم ...با تشکرهای الکی و زیادی منو تورودربایستی قرارمیده منم خیلی کم حرفم

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا چ حساسی  مادرشوهر منم میگفت ... پول کادویی رو ال کنید بل کنید  ما هم فقط سکوت میکنی ...

آخه تو چیزای مهمم این اخلاق رو داره شوهرم یه شهر دیگه کارخیلی خوب پیدا کرد نزاشت بره ..الان بیکاره 

آخه تو چیزای مهمم این اخلاق رو داره شوهرم یه شهر دیگه کارخیلی خوب پیدا کرد نزاشت بره ..الان بیکاره&n ...

باز نگم برات 

ک منم ب خاطر مادرشوهرم نمیتونم برم شهر خودم زندگی کنیم 

تو غربت موندم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
کم حرف نباش جواب بده

آخه چی بگم حرفی هم بخوام بزنم شوهرم میگه توعاقل باش ...من از همشون کوچیکترم خیلی معادیه آداب هستن و سختگیر 

آخه چی بگم حرفی هم بخوام بزنم شوهرم میگه توعاقل باش ...من از همشون کوچیکترم خیلی معادیه آداب هستن و ...

شوهرت حرف گوس کنه اوناس؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
باز نگم برات  ک منم ب خاطر مادرشوهرم نمیتونم برم شهر خودم زندگی کنیم  تو غربت موندم  ...

متاسفانه اخلاق بد حسادت روهم داره البته نامحسوس من میفهمم ...من که حسابی غریبم تواین شهر شش ماه یه بار خانواده ام رونمیبینم ولی سالی یه بارهم میخوایم بریم انگار داره خفه میشه و رفتارش عوض میشه

متاسفانه اخلاق بد حسادت روهم داره البته نامحسوس من میفهمم ...من که حسابی غریبم تواین شهر شش ماه یه ب ...

چند سال ازدواج کردین ؟ 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
شوهرت حرف گوس کنه اوناس؟

میشناسه مادرشو ولی حوصلشو نداره ...ولی عاشق مادرشه میدونم و هرکاربراش میکنه من حرفی ندارم اصلا غر نمیزنم میدونه حرف مادرش درست نیست جوابشونمیده نمیزاره منم جواب بدم 

میشناسه مادرشو ولی حوصلشو نداره ...ولی عاشق مادرشه میدونم و هرکاربراش میکنه من حرفی ندارم اصلا غر نم ...

خوب اگه کاری که خودتون میخوادو میکنه حالا جواب دادن مهم نیس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم