ماهی۱۲۳ مدیر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2437 عنوان شهره قمر | مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 30 پست ب نظرم دیوونه شده ..همش ریا همش دورویی 1399/07/26 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 یا تاپیک نزنید یا زحمت بدین به خودتون دو خط تایپ کنید تا هی همه سوال نپرسن😐😐😐😐 گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ماهی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2437 یا تاپیک نزنید یا زحمت بدین به خودتون دو خط تایپ کنید تا هی همه سوال نپرسن ی بازیگر هست که با همه بازیگرا در افتاده و همش داره استوری از ائمه میزاره ولی خب حجاب و..کاملی نداره.حس میکنم غرضی داره
ساراجیگر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 1427 کارش حالا بد نامی نیست ..بیشتر از ائمه میزاره فقط انگار معلومه قصدی داره چون توی پستاش همه م ... خب حالا کسیک موهاش پیدا باشه نمیتونه عاشق ایمه باشه؟ چرا کسی ک اینوری میاد حرف میزنه همه میگن حتما ریا و نفاقه اما اگ حالا بی حجاب شده بود یا ضد ایران حرف زدع بود همه میفگتن احترام ب عقاید مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 ی بازیگر هست که با همه بازیگرا در افتاده و همش داره استوری از ائمه میزاره ولی خب حجاب و..کاملی نداره ... خب حجاب نداشتن ربطی به اینکه ائمه رو دوست داره نداره خیلی ها حجاب ندارن ولی نماز میخونن روزه میگیرن ، به ائمه ارادت دارن درمورد اینکه به بازیگرا چی گفته هم نمیدونم خبر ندارم شاید حرف حق زده باشه گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
دخترک_موفرفرری عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 11217 ی بازیگر هست که با همه بازیگرا در افتاده و همش داره استوری از ائمه میزاره ولی خب حجاب و..کاملی نداره ... حجاب کدوم از بازیگرا کامله ک این دومیش باشه؟چرا کسی جلوی این بازیگرارو نمیگیره راجب هر موضوعی اظهار نظر نکنند!! اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
ماهی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2437 خب حالا کسیک موهاش پیدا باشه نمیتونه عاشق ایمه باشه؟ چرا کسی ک اینوری میاد حرف میزنه همه میگن ... نمیدونم والا من از اونایی ک از چرخنده بد میگفتن بدم میومد میگفتم انتخاب خودشه چیکارش دارن ..ولی این یجوریه
ساراجیگر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 1427 نمیدونم والا من از اونایی ک از چرخنده بد میگفتن بدم میومد میگفتم انتخاب خودشه چیکارش دارن ..ولی این ... نمیدونم والا.. من اینستا ندارم خیلی ازش خبری ندارم سعی میکنم هیچکسو قضاوت نکنم مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 عزيزم ميدوني اشتباه كردي تاپيك اين خانومُ زدي؟اين خانوم ميخواد از طريق اين چيزا مشهور بشهو ما نبايد ايشونُ به اهدافشون برسونيم...لطفا در موردش تاپيك نزنيدچون فقط داريم مسيرُ براشون هموارتر مي كنيم گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
dokhi_balooch1 عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1473 میخاد گنده شه خاهش میکنم این مفت خورای اینستارو لایک نکنید خداتومن پول در میان از اینستا ب ریش ما میخندن موی بشکافی ز عیب دیگران... چون ب عیب خود رسی کوری از آن...!!!
nazijooon.63 عضویت: 1394/03/29 تعداد پست: 6491 همشون از دم دنبال دیده شدن و جذب فالورن و هدف دیگه ایگه ایی ندارن 《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》
nazijooon.63 عضویت: 1394/03/29 تعداد پست: 6491 میخاد گنده شه خاهش میکنم این مفت خورای اینستارو لایک نکنید خداتومن پول در میان از اینستا ب ریش ما می ... دقیقا .مردم از سر کنجکاوی میرن پستاشونو باز میکنن و اینا هم سو استفاده میکنن 《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》
ماهی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2437 نمیدونم والا.. من اینستا ندارم خیلی ازش خبری ندارم سعی میکنم هیچکسو قضاوت نکنم مثلا استوری میذاره من الان دارم گریه میکنم واسه امام حسین ..یا مثلاً من دوماه تمام برای امام حسین گریه کردم ...یا امام رضا جواب فلانیو بده
nilou70 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 3760 من جز فیلم انعکاس هیچ فیلمی ازش ندیدم اصلن بازیگر نیست.سه میلیونم فالوئر داره.خیلی عجیب و غریبه منکه ازش خوشم نمیاد مخصوصا با حرفی که راجب مرحوم شجریان زد