2777
2789
یا تاپیک نزنید یا زحمت بدین به خودتون دو خط تایپ کنید تا هی همه سوال نپرسن

ی بازیگر هست که با همه بازیگرا در افتاده و همش داره استوری از ائمه میزاره ولی خب حجاب و..کاملی نداره.حس میکنم غرضی داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارش حالا بد نامی نیست ..بیشتر از ائمه می‌زاره  فقط انگار معلومه قصدی داره چون توی پستاش همه م ...

خب حالا کسیک موهاش پیدا باشه نمیتونه عاشق ایمه باشه؟ 

چرا کسی ک اینوری میاد حرف میزنه همه میگن حتما ریا و نفاقه اما اگ حالا بی حجاب شده بود یا ضد ایران حرف زدع بود همه میفگتن احترام ب عقاید 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
ی بازیگر هست که با همه بازیگرا در افتاده و همش داره استوری از ائمه میزاره ولی خب حجاب و..کاملی نداره ...

خب حجاب نداشتن ربطی به اینکه ائمه رو دوست داره نداره 

خیلی ها حجاب ندارن ولی نماز میخونن روزه میگیرن ، به ائمه ارادت دارن 

درمورد اینکه به بازیگرا چی گفته هم نمیدونم خبر ندارم شاید حرف حق زده باشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ی بازیگر هست که با همه بازیگرا در افتاده و همش داره استوری از ائمه میزاره ولی خب حجاب و..کاملی نداره ...

حجاب کدوم از بازیگرا کامله ک این دومیش باشه؟

چرا کسی جلوی این بازیگرارو نمیگیره راجب هر موضوعی اظهار نظر نکنند!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
خب حالا کسیک موهاش پیدا باشه نمیتونه عاشق ایمه باشه؟  چرا کسی ک اینوری میاد حرف میزنه همه میگن ...

نمیدونم والا من از اونایی ک از چرخنده بد میگفتن بدم میومد میگفتم انتخاب خودشه چیکارش دارن ..ولی این یجوریه 

نمیدونم والا من از اونایی ک از چرخنده بد میگفتن بدم میومد میگفتم انتخاب خودشه چیکارش دارن ..ولی این ...

نمیدونم والا.. من اینستا ندارم خیلی ازش خبری ندارم سعی میکنم هیچکسو قضاوت نکنم 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

عزيزم ميدوني اشتباه كردي تاپيك اين خانومُ زدي؟

اين خانوم ميخواد از طريق اين چيزا مشهور بشه

و ما نبايد ايشونُ به اهدافشون برسونيم...

لطفا در موردش تاپيك نزنيد

چون فقط داريم مسيرُ براشون هموارتر مي كنيم

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
میخاد گنده شه خاهش میکنم این مفت خورای اینستارو لایک نکنید خداتومن پول در میان از اینستا ب ریش ما می ...

دقیقا .مردم از سر کنجکاوی میرن پستاشونو باز میکنن و اینا هم سو استفاده میکنن 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
نمیدونم والا.. من اینستا ندارم خیلی ازش خبری ندارم سعی میکنم هیچکسو قضاوت نکنم 

مثلا استوری می‌ذاره من الان دارم گریه میکنم واسه امام حسین ..یا مثلاً من دوماه تمام برای امام حسین گریه کردم ...یا امام رضا جواب فلانیو بده