2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

482 بازدید | 10 پست

با سلام

متاسفانه حدود 8ماهی هستش ک از خانمم جدا شدم

خودم فعلا تمایلی به ازدواج ندارم ولی بخاطر شرایط کاری و نعمت داشتن یه دختر بالاخره بایستی مجددا ازدواج کنم ولی با فشار پدر و مادر و اطرافیا و فامیل و دوست و آشنا مبنی بر ازدواج مجدد مواجه هستم

واقعا از ورود به ازدواج میترسم

خانم سابقم خیلی آزارم داد و خیلی تحملش کردم و متاسفانه تلاشها و کوتاه اومدن هام ثمر نداشت و خودش زندگی سالمی رو ک داشتیم علیرغم تلاشهایی ک کردم پاشوند

به نظرتون چکار باید بکنم

خیلی نگران دخترم هستم(9ساله)

دوس ندارم بخاطر ازدواج مجدد من این دختر معصوم ضربه بخوره

ممنون ک صبوری کردید

تو فاصله چند ساعت جدا شدی؟تو تاپیک قبلیت که گفتی همش ناز خانممو میکشم و حرف از جدایی میزنه کوتاه میام برا زندگی و دخترم 🤔

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار طلاق بگیری بعد پی زن باش.  ذات خراب 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
بله میدونم منظورم این بود ک بیشتر از این ضربه نخوره

میگم شما ک تا دوساعت پیش ناز خانومتو میکشیدی الانم اومدی میگی هشت ماهه جدا شدم..چجوریاس؟؟؟😑

تازه وارد نیستماااااا...جز قدیمیا محسوب میشم...