2777
2789
عنوان

دوستم زنگ نمیزنه

913 بازدید | 26 پست

من ی دوست دارم همیشه من با خط اعتباری بهش زنگ میزنم ..اون تلفن ثابت داره نمیزنه ..ده دوازده روز پیش خونش بودم مهمون داشت خیلی ب حرفم گوش نداد و کم محلی کرد دراصل گفت من باید به مهمونام برسم و پذیرایی کنم ...بعد من خدافظی کردم اومدم خونه ..الان اصن زنگ نزد ببینه چیکار میکنم ..من مرتب زنگ میزدم من این دفعه نزدم اونم نزد میدونم میخاد بگه سرم شلوغ بود چی بارش کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا محلش نده تمام 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

دوستی ای ک اینجوری باشه بیفایدس گلم بیخیالش شو

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
نمیخواد چیزی بارش کنی زاپاس دوستی کسی نباش یکم فاصله بگیر خودش بیاد سمتت

خب نامرده دیگه تاچشش ب مهمون خورد جوگیر شد بعدشم چندروز زنگ نزد همیشه من میزدم چشم رو باید داست 

خب نامرده دیگه تاچشش ب مهمون خورد جوگیر شد بعدشم چندروز زنگ نزد همیشه من میزدم چشم رو باید داست  ...

خب دیگ خودت داری میگی چشمش ب کسی میوفته جوگیر میشه مگ مهدکودکهه ادم قبلی رو بذاره بچسبه ب جدیدا؟یکم دست نیافتنی تر باش براش