2777
2789
عنوان

قبولی دانشگاه

619 بازدید | 21 پست

سلام اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمکم کنه فردا قراره برم ثبت نام دانشگاه زیست سراسری ارومیه قبول شدم ولی متاسفانه موقع ثبت نام یک رقم از شماره شناسناممو غلط زده ولی اسم و فامیلم حتی پسوند فامیلیمم درسته حتی تاریخ تولدم ولی بجای ۶۹ که بوده زده ۴۹ اخر شماره شناسنامم اگه کسی میدونه کمکم کنه چیکار کنم ؟

با سوابق تحصیلی قبول شدی عزیزم؟

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
با سوابق تحصیلی قبول شدی عزیزم؟

بعله عزیزم با سوابق قبول شدم ولی تو نتایج با اون رقم اشتباه شماره شناسنامم میاره میترسم قبولم نکنن نتونم برم دانشگاه تنها امیدمم همینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله عزیزم با سوابق قبول شدم ولی تو نتایج با اون رقم اشتباه شماره شناسنامم میاره میترسم قبولم نکنن ن ...

اگه بقیه اطلاعات درست باشه شاید بشه ویرایش کرد گلم 

میشه بگی معدل نهاییت چند بود

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
بعله عزیزم با سوابق قبول شدم ولی تو نتایج با اون رقم اشتباه شماره شناسنامم میاره میترسم قبولم نکنن ن ...

نه بابا مشکلی پیش نمیاد درست میکنن دیگه

واسه دانشگاه خودتو نکُش

خیلی کار هست؟

یا خیلی به تحصیلات دانشگاهی بها میدن؟؟

اینو یه فوق لیسانس که برا دانشگاه خودشو کشته بهت میگه😁

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
نه بابا مشکلی پیش نمیاد درست میکنن دیگه واسه دانشگاه خودتو نکُش خیلی کار هست؟ یا خیلی به تحصیل ...

درسته عزیزم ولی دانشگاه رفتن برام شده یه عقده چهارساله پشت کنکور بودم سالهای اول خیلی رشته های خوبی قبول میشدم ولی پدرم نذاشت بعدشم ازدواج کردم 

درسته عزیزم ولی دانشگاه رفتن برام شده یه عقده چهارساله پشت کنکور بودم سالهای اول خیلی رشته های خوبی ...

انشالله موفق باشی😍

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘