2777
2789
عنوان

بیاین پلیز😐❤

138 بازدید | 16 پست

با 8،9 کیلو اضافه وزن سایز تقریبا چند میشه؟

چرا سایز من کم نمیشه آخه اه 46ه

چربی بدنم خیلی زیاده😒

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

من 36 ام. منو تو رو بریزن  تو میکسر دوتا نرمال. میایم بیرون 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من 36 ام. منو تو رو بریزن  تو میکسر دوتا نرمال. میایم بیرون

😁😭 آره والا

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
46کیلویی؟😐

خدایا توبه

نه بابا سایزم 46 وزنم 69 قدم 160😮😭

عزیزم با ورزش سایز کم میکنی البته باید درست باشه اگه وزن کم میکنی ولی سایز نه ماهیچه هات آب میشن ک د ...

آخه کرونا؟😭

فک کروم ۴۶ کیلویی میگی اضافه وزن پرام ریخت😂

😂😂😂 جمشون کن پیچیدن ب پام

یه پیج هست هم برنامه غذایی میده هم ورزش خانگی عکساشونو که میزارن خیلی خوب نتیجه گرفتن 

https://instagram.com/mohammadzamani.fit?igshid=bbnokn48yhoq

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
خدایا توبه نه بابا سایزم 46 وزنم 69 قدم 160😮😭

چطور انقد سایزت زیاده  من ۷۰ کیلو ام سایزم ۴۲

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
خدایا توبه نه بابا سایزم 46 وزنم 69 قدم 160😮😭

چرا سایزت انقد بالاس؟ من ۸۰ باید ۱۶۵ سایز ۴۶ هستم .با این حال هیکلم زشت نیس البته ورزش میکنم هر روز الان ک باردارم سبک تر .کرونا تو خونه ک نیس انجام بده منم تو خونه بدنسازی میکنم با شوهرم

چطور انقد سایزت زیاده  من ۷۰ کیلو ام سایزم ۴۲

😮 قدت؟

چربی من بیش از حده😭

البته 44 هم میپوشم 46 برام گشاده😒

چرا سایزت انقد بالاس؟ من ۸۰ باید ۱۶۵ سایز ۴۶ هستم .با این حال هیکلم زشت نیس البته ورزش میکنم هر روز ...

چون بدبختم😭😒😐😁

اشتباه کردم سایزم 44 هست شلوار 46😒

خدایا بدبخ تر از من نبود که چاقش کنی؟