سلام بچها ما مستاجریم تا الان دوتا خونه عوض کردیم هردوشم سنگین بود
دیشب ک بابام سرکار بود نامزدمم شیفت شب بود من بودمو مامانم و خاهر خونه خاهرمو مادرم خابیدن منم تو نینی سایت داشتم تایپکارو میخوندم حدودا ساعت ۱۲شب بود همه جا تاریک بود منم پیش مامانم اینا تو سالن بودم یهو یکی گفت هوووی و یه صدای بدی عم تهشم عین خش خش😭😭😭😭 ینی مردم از ترس
دیشبم قبل اینکه شوهرم بره شیفت پیشم بود یه ساعت حدودا ساعت ۹ بود تنها بودیم من رفتم گلاب به روتون دستشویی دیدم شوهرم گفت هووو
گفتم وا این صداها چیه گفت نمیدونم ی صدایی اومد عین جیغ و هووووو گفتن منم جواب دادم هو😒گفتم مسخره خودت خری گف ب قران ی صدایی اومد😭😭😭خونمون زیر زمین داره خونهه قدیمی هم هست
زیر زمینشم درش وصط سالن باز میشه بچها خوده صاحب خونه همه جای خونه رو اهنربا زده ب همه چهارچوب های اهنی اهن ربا زده ینی واقعا اینجا سنگینه یا من خل شدم؟؟؟؟ تو اینترنت خوندم نوشته بود علائم وجود جن تو خونه اینکه اعضای خونه همش دعوا میکنن بی دلیل بداخلاق میشن و سرو صدا میشنون دقیقا همشو ما داریم سرع یه موضوعه الکی ی دعوای بزرگ میکنیم مامانم میگفت یه شب از پست تو(اون جا رخته خابی های قدیمی)صدای اه و ناله میومد بنظرتون خوده صاحب خونه میدونه خونه سنگینه؟ک اهن ربا گذاشته؟؟؟چیکار کنم ترسم بریزه بیشتر اوقات تنهام تو خونه