2777
2789
عنوان

تپلا بیان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 58 پست
آره     من یک و نیم کفگیر بیشتر نمیتونم بخورم میخوام رو میانوعده کار کنم

در کل  علاوه بر خوراک به بدن هم مربوطه ی دختر دایی دارم تو خوردن کیک و غذا و نسکافه و انواع چیزای پر کالری رکورد داره ولی دریغ از ی ذره شکم ی ذره چربی ...لاغره ی جورایی چوب خشکه اصلا 🤔

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
🤣🤣قربونت کار نداره که فقط بخور 🤗والا ... صبح هرچی باشه پنیر کره عسل خامه ....مربا و نیمروکمتر م ...

ممنون گلم

بیشتر مقدارشو میخوام بدونم مثلا چند کف دست نون میخوری صبحونه

یا میانوعده که میوه میخوری چند تاست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل  علاوه بر خوراک به بدن هم مربوطه ی دختر دایی دارم تو خوردن کیک و غذا و نسکافه و انواع چیز ...

منم همینم 

یعنی بقیه منو تو مهمونیا میبینن ولی وقتی کالری شماری کردم به واقعیت پی بردم  

ممنون گلم بیشتر مقدارشو میخوام بدونم مثلا چند کف دست نون میخوری صبحونه یا میانوعده که میوه میخوری ...

نون مثلای قطعه ۲۰سانت در ۳۰ سانت 😬میوه ی دونه 

استعدادم زیاده خواهر 🤪از اسی بنده خدا بپرس مشاور تغذیس خب 😁

مجردی؟منم اینجوری بودم ولی الآن که ازدواج کردم کلا سیستمم عوض شده

آره مجردم

من خیلی لاغر بودم

bmi  14

کلی خوردم اضافه کردم

ولی الان ولش کردم داره بر میگرده

صبحونه و میانوعده نمیخورم  

آره مجردم من خیلی لاغر بودم bmi  14 کلی خوردم اضافه کردم ولی الان ولش کردم داره بر میگرده ...

من مجردیام لاغر بودم خواهر دوتا دستمو میگرفتم به کمرم بهم می رسید ...از دواج کردم دیگه 🤐🤐🤐کی بود که منو از برق بکشه 😅

نون مثلای قطعه ۲۰سانت در ۳۰ سانت 😬میوه ی دونه  استعدادم زیاده خواهر 🤪از اسی بنده خدا بپرس مش ...

ممنون عزیزم

نه از شما بپرسم بهتر به نتیجه میرسم

الان که میخوای لاغر شی که باید کمتر بخوری

اما در کل سعی کنید نونتون نصف این باشه

نهار و شامتونم بیشتر از ۲ کفگیر نخورید

شیرینی و بیسکويت و اینجور چیزام خواستید بخورید باید از نون و برنجتون کم کنید

بقیه چیزا رو هر چقد میخواید بخورید

من مجردیام لاغر بودم خواهر دوتا دستمو میگرفتم به کمرم بهم می رسید ...از دواج کردم دیگه 🤐🤐🤐کی بود ...

من شوهرم میگه عین یک بودی یعنی یک گرم چربی نداشتم الآن انگار چندتا شکم زاییدم استخون ترکوندم

من شوهرم میگه عین یک بودی یعنی یک گرم چربی نداشتم الآن انگار چندتا شکم زاییدم استخون ترکوندم

😂شوهرمن که میگه الان خوبی عالییییی😆اره دیگه خب من دوتا زاییدم دیگه 😉امروز روزه گرفتم میگه چرا سحری نخوردی ضعیف میشی گفتم نگو تروخدا 😖😫

😂شوهرمن که میگه الان خوبی عالییییی😆اره دیگه خب من دوتا زاییدم دیگه 😉امروز روزه گرفتم میگه چرا سحر ...

آخه من هنوز نزاییده اینجوری شدم 😂😂شوهر منم میگه الآن خوب شدی ولی وقتی لباسامو می بینم که تنگ شده اعصابم خورد میشه