2777
2789
عنوان

تپلا بیان😍

481 بازدید | 58 پست

حتما اكثرتون تا الان اسم ليمومي و غفاري دايت و دكتر كرماني و رژيم هاي ديگه رو شنيديد🙄و ممكنه امتحان كرده باشين ولي نتيجه دلخواه نگرفته باشين به هر دليلي.مثلا خانومايي كه شوهر و بچه دارن قطعا سختشونه هرروز يه غذايي كه تو رژيمه درست كنن و شايد اصن برن مهموني و كلي چيزاي ديگه كه باعث ميشه رعايت رژيم سخت باشه🤦🏻‍♀️حالا من كه مشاور تغذيه و رژيم درماني هستم اومدم يه جور ديگه شما رو به رژيم گرفتن و لاغر شدن دعوت كنم😌روش كار من اينجوريه كه شما خانوم عزيز هرررر غذايي كه دوس داري و برات راحته به من ميگي ميزارم تو رژيمت😍 هيچ وعده غذايي هم حذف نميشه  و به هيچ عنوان پوست صورت و بدنتون شل نميشه چون رژيم اصولي دارين😁با قيمت فقط ماهي 30 تومن كه خيلي كمتر از رژيماي انلاينه.و اگر برنامه دو ماهه بگيرين ميشه 50 تومن.تضميني ماهي 2تا5 كيلو كم ميكنيد

به علاوه همه اينا پشتيباني انلاين 24 ساعته خودم رو داريد 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

...ببخشی اسی دیگه اخرش باید کم بخوریم ولی همه چیز بخوریم مثلا...مشکل من اینه دوست دارم زیاد بخ ...

مشكل اشتهاي كاذب دارين حتما يا سردي معده كه حل ميشه توي اين رژيم

...ببخشی اسی دیگه اخرش باید کم بخوریم ولی همه چیز بخوریم مثلا...مشکل من اینه دوست دارم زیاد بخ ...

وای راست میگی به خدا🙄😫 خیلی عالی گفتی😂 ولی خوب برای خوش اندام بودن هزینه باید داد

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

چابا ب ارن راحتی لاغر نمیشن گوشت جونشون دویست کیلو همراه با دمبه و بی استخون واقعا چطور این همه دنبه تو دوماه لاغر میشه؟☺

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
خب اگه اشتهاتون خيلي زياده حتما سردي معده يا اشتهاي كاذب دارين

والا احساس می‌کردم معدم سرده دکتر طب سنتی رفتم یه دارو داد من 5 روز خوردم بعدش معدم به شدت گرم شده... شاید اشتهای کاذب دارم. ولی کلا غذا خوردن رو دوست دارم خصوصا غذای مورد علاقم... 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...