2821
2789
عنوان

فرق سر

2702 بازدید | 23 پست

سلام من تازه ازدواج کردم ولی چند شبه متوجه شدم سر شوهرم دو تا پیچ رویش مو داره 

پسرخالمم داره هر کی میبینتش میگه دو تا زن میگیری 

ایا مردی دو تا فرق سر داشته باشه دوبار ازدواج میکنه؟؟؟ تورو خدا کمکم کنین افسردگی گرفتم😔😔😔😭😭😭

وا

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دغدغت😅😅😅😅😅😅

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
واییی خدا داداش من که چهار تا داره اون چیکار کنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂باور نکن این چیزا و 

داییم دو تا فرق سر داره دو بار ازدواج کرده

شبو روز کارم شده گریه

داییم دو تا فرق سر داره دو بار ازدواج کرده شبو روز کارم شده گریه

باور نکن دیوونه هرکی یه جوره داداش من نه پس چهار بار ازدواج میکنه.. خودمو برای زنداداشام آماده کنم 

باور نکن دیوونه هرکی یه جوره داداش من نه پس چهار بار ازدواج میکنه.. خودمو برای زنداداشام آماده کنم&n ...

چهار تاهم مگه داریم؟؟ منظورم اون دایره کوچیکی ک پشت سر مرداست کاملا مشخصه ولی واسه بعضیا دو تاست

وای واقعا دیگه دارم دیونه میشم😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز