2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بامن بازی میکنی؟ حواسم نبود سین کردم حالا دم ب دقیقه تماس تصویری میگیره😨

خانم سرچ کن فروشگاه

نوشته تماس فیک مومو   لطفا باور کن که سر کاریع

❌رفت!!؟؟؟؟  ❌ به دررک ❌    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❌
امریکا که میتونه ولی مومو نه کسی که گوشی دس بچه میده فقط مومو نیس که خطرناکه براش و برادادم بالغ خم ...

آخه میگن وقتی کسی رو هک میکنه شماره هر کی که توی گوشی اون باشه و باهاش در تماس باشه رو هم هک میکنه و گوشیو خاموش هم بکنی باز کارشو میکنه، مگه اینکه گوشیو از پنجره بندازی بیرون! 

به خاطر تصحیح خودکار گوشیه که پدرمو در آورده😅

عجب گوشیه خفنیه🤭

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
خانم سرچ کن فروشگاه نوشته تماس فیک مومو   لطفا باور کن که سر کاریع

این هم آدرسش

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momoschat.scaryvideocalls&hl=fa&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3D%D9%86%D8%B5%D8%A8+%D9%85%D9%88%D9%85%D9%88&pcampaignid=APPU_1_SNSKX_auBMK8kwWS-aj4CQ&ved=2ahUKEwj28qLtwbvsAhVC3qQKHZI8Cp8Q8oQBMAB6BAgcEAQ&usg=AOvVaw3ut8jH1DKJqQwTmrpbxcIt

❌رفت!!؟؟؟؟  ❌ به دررک ❌    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❌
آخه میگن وقتی کسی رو هک میکنه شماره هر کی که توی گوشی اون باشه و باهاش در تماس باشه رو هم هک میکنه و ...

حالا مثل با هک چی میشه اینقدر اک کنه تا جونش دراد عکسای خیلی خصوصب نگه ندارین تو گوشی بیشتز با اطلاعات خصوصی میخواد اخاذی کنه یا تهدبد کنه خبر مرگش 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ولش کن هرکی باش خودش میاد میگ چ ببخشید غلطی خورده

چند روز پیش ب شماره ناشناس با پروفایل مومو بهم پیام داد نوشته میای بازی؟ منم از ترس داشتم سکته میکردم بعدش هی تهدید میکرد اخرشم فهمیدم داداش بیشعورمه  

واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟