2777
2789

مومو کووووجایی ک عشق مونه کشت🥴

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من چند روز پیش پیام داد پاک کردم بلاکشم نکردم

فکرمیکنم الکی باشه

چون با عقل جوردرنمیاد

خب یکی بگه آدم عاقل اگه میخوای هک کنی خب یه پروفایل معمولی بذار که راحت جوابتو بدن و هک کنی نه پروفایل به این ترسناکی که جوابتو ندن😐

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

دوستم بهش پیام داد هیچی نشد😑😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

این قضیه واسه سالها پیشم بوده

بازم بعد جریان میکی پیداش شد

فقط اصلا اصلا نباید پیامشو سین کنید و جوابشو بدید

صدای وحشتناکی داره .

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
از چی میترسین خدایی فک کنم اینقدزی اینجا حرفش هس جا دیگه نیی خوب پیام داد سین نکنین هیج غلطی نمیتونه ...

اخه عزیزم اون که نمیاد سراغ من یا شما اون میره سراغ بچه های ۱۱ ۱۳ ساله کسانی که به راحتی می تونه قول بزنه به قول همسرم به ما اس بده چهارتا هم فوش میشنوه سراغ کسانی میره که عقلشان هنوز کامل نیست تحت تاثیر قرار میگیره 😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خانم محترم پلیس گفتن که که اکثرا سرکاری هستن خیلی کمن یا غیر ممکن

من شبا با چراغ روشن تو اتاقم میخوابم بعد از وقتی ک عکس مومو رو دیدم میرم پیش مامان بابام میخوابم😂