2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو 

سلام حدود پنج ماه پیش دچار ابریزش و گلودرد شدم و چند روز بعد حس بویایی و چشایی خودمو از دست دادم..بعد از اون یک ماه بعد حسم برگشت ولی کامل نه..دوماه بعد از این حالت معده درد شدید به همراه اسهال بعد از هر وعده غذایی داشتم..یعنی به محض غذا خوردن..الان دو هفته هست اسهال رفع شده ولی دهانم هر غذایی میخورم مزه اسید مانند میده‌.‌و حس بویایی ام به همین صورت هست..مورد دیگه حتی بوی عرق بدنم هم همین بوی تند و اسیدی هست..مزه اصلی غذاهارو تشخیص نمیدم این حس جلوی تشخیص رو میگیره..حتی این اواخر تلخی و شیرینی غیر معمول رو احساس کردم بدون غذا خوردن..یعنی زمانی که چیزی نمیخورم..در مورد اسهال هم اگر لبنیات مثل دوغ گازدار مصرف کنم تشدید میشه..
لطفا راهنمایی کنید علتش میتونه چی باشه؟کرونا بوده باشه تایم طولانی هست و تستم منفی.
الن هم داروی لانسوپرازول..لیبراکیم و مترونیدازول مصرف میکنم..اسهالم رفع شده..ولی مزه ها بدتر شده

چي بگم دكتر نرفتي؟؟؟

اره..خودم قبلا رژیم سخت غذایی داشتم..حدود ۱۵ کیلو تو چهل روز کم کردم..سر اون معده م‌خیلی اذیت شد..چهارتا دکتر عوض کردم همه داروی معده دادن..ولی اخری اندوسکوپی نوشته

اره..خودم قبلا رژیم سخت غذایی داشتم..حدود ۱۵ کیلو تو چهل روز کم کردم..سر اون معده م‌خیلی اذیت شد..چه ...

همون اول ميخواستم بگم احتمالا معده ات حساسه 

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
همون اول ميخواستم بگم احتمالا معده ات حساسه 

اره به شدت حساس هست..حتی چند وقت پیش تو مهمونی نوشابه خوردم   دچار خونریزی معده شدم..خیلی سریع اثر میکنه و درد میگیره وحشتناک.

اره به شدت حساس هست..حتی چند وقت پیش تو مهمونی نوشابه خوردم   دچار خونریزی معده شدم..خیلی سریع ...

اخ اخ پس خيلي مراقب باش ماهم ارثي اين مشكل داريم تا يه خورده غذاي سنگين ميخوريم تا سه روز درگيريم

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️