2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب همونه تخم شپشه .موهاتو کوتاه کن .بشین زیر آفتاب بده یکی اون تخمارو دونه دونه از موهاتدر بیاره .

اعصابم از دیدم خرابه موهامم بلنده نامزدم نمیزاره کوتاه کنم اوووم میدم مامانم در بیاره 😭😭😭😭

آخه من خیلی تمیزم اینا از کجا اومده اووووم آره بگو دارم دیونه میشم موهامم بلنده 

به تمیزی و اینا ربط نداره منم خیلی وسواسی بودم اما از یکی گرفتم 

ببین دوتا نکته هست که اگه رعایت نکنی و انجام ندی هیچ جوره خوب نمیشی 

اول اینکه باید بدی یکی تخم ها و خود شپش رو تا جایی که میتونه برات در بیاره 

دوما اینکه باید بالش ملحفه و هرچی سرت رو روش میذاری توی ماشین لباس شویی با ۷۰ تا ۹۰ درجه شسته بشه 

و حتما حتما در کنار درمان های خونگی که بهت میگم برو دکتر و دارو ها و شامپو هایی که میگه رو مصرف کن 

درمان های خونگی میتونه مثل سس مایونز باشه که باید بزنی به موهات و کلاه پلاستیکی رنگ مو بذاری رو سرت و اجازه بده ۶ تا ۸ ساعت بمونه 

روغن زیتون و روغن نارگیل هم موثره اونا رو هم بزن و اجازه بده با کلاه پلاستیکی ۴ تا ۶ ساعت رو سرت باشه 

و من رفتم دکتر و بهم یه چند تا دارو و شامپو و روغن داد که خیلیییی اثر کرد 

شامپو ctno care رو داد که خارجی هست ولی خیلی خوبه 

با سه تا شیشه بادام تلخ و یه قطره به اسم clobetasol 

و تو پست بعدی روش استفاده ی اینارو بهت میگم

به تمیزی و اینا ربط نداره منم خیلی وسواسی بودم اما از یکی گرفتم  ببین دوتا نکته هست که اگه ...

مرررررسی عزیزم به خدا خوب شم دعا میکنم برات باشه حتما برام بفرست پست بعدی 

ببین اول باید روغن بادام تلخ رو حسابی به موها و سرت بمالی جوری که موهات کاملا اغشته شه 

بعد بذار ۲۰ دقیقه بمونه و بعدش برو حمام با شانه ی مخصوص شپش که باید فلزی هم باشه دنده هاش ( پلاستیکی اش بدرد نمیخوره) موهاتو از فرق سر تا نوک مو حسابی با اون شانه ی مخصوص شپش شونه بزن که شپش ها تا جایی که میشه در بیان . بعد دو سری با شامپوی خودت که حالا هرچی هست موهاتو بشور که روغن بادام از سرت پاک شه . بعد یه مقدار کم از اون شامپوی ctno care بزن و بعد ابکشی کن . از حمام که اومدی موهات رو خشک کن و از اون قطره ای که بهت گفتم ۳۰ قطره یا هرچقد که موهاتو میگیره بزن به موهات و بذار بمونه 

به من گفت تا سه روز این کارو بکنم ولی من حالا تا ۶ روز کردم و در کنار درمان های خانگی و در آوردن شپش و تخم با دست رو ادامه دادم

حواست هم باشه حتما حتما لباس و بالش و ملحفه و اینا که سرت و گردنت باهاش تماس داره رو تو ۷۰ تا ۹۰ درجه بشور