2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 49 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم همه چی دست خدا هست ایشالله باردار بشی به زودی زود فقط استرس رو دور کن بخدا زود نتیجه میگیری فق ...

نمیتونم بخداهرروزکارم شده گریه حدودیکماهه نمیتونم خودموکنترل کنم کاش خداوقتی ادموب چیزی نمیرسونه صبروتحملشوهم بده

نمیتونم بخداهرروزکارم شده گریه حدودیکماهه نمیتونم خودموکنترل کنم کاش خداوقتی ادموب چیزی نمیرسونه صبر ...

اگه بیخیال باشی بهت قول میدم زود زود باردار بشی با گریه کردن چیزی درست نمیشه فقط خودت رو اذیت میکنی گل من مشکلاتی بزرگ تر از مشکل شما هست پس ناشکری نکن

اگه بیخیال باشی بهت قول میدم زود زود باردار بشی با گریه کردن چیزی درست نمیشه فقط خودت رو اذیت میکنی ...

بخداناشکری نمیکنم چون فقطخدامیتونه دلموشادکنه 6ساله دیگه نمیتونم خودموکنترل کنم هرماه چقدبی بی میزنمـوهرچندماه بتامیدم الان منتظرم پریودبشم وکلی داروگیاهی استفاده کنم ازبس گرمیجات میخورم دهنن کلازخم شده وصورتم پرازجوش ولی میگم بیخیال فقط اثربذاره کاش اینماه خدادلموشادمیکردواسه خداغیرممکنی وجودنداره کاش دلم اروم بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز