2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای آره اینستارو باز کنی دستتو دراز کنی توش دراری ی ۷ ۸ تا بلاگر و تیستر و.. تو دستت میبینی با ا ...

رفتم گزارش بزنم تعطیل بود

شما واسه من گزارش بزن ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5121780/یه-نفر-یه-سوالی-ازم-پرسید-موندم-چی-بگم

درسته درآمد بالایی به خودش اختصاص داده، اما به شخصه اینکارو «شغل» حساب نمیکنم ... بدون تلاش و زحمت و استفاده از توانایی

فقط جلب توجه و تحریک ذهن مخاطب و خودنمایی 

به هر حال، امیدوارم همه موفق باشن

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️
یا مثل نصرت که الان خیلی ثروتمند و معروفه ،ما متاسفانه یادگرفتیم فقط دیگرانو مسخره همین

حالا کی مسخره کرده؟!!!

من پیج اکثر موکبانگ هارو دارم

ولی دیگه  میای اینستا هرکی شده تیستر 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
درست میگه گلم اصلش همونه😃

واقعا🤔

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
حالا کی مسخره کرده؟!!! من پیج اکثر موکبانگ هارو دارم ولی دیگه  میای اینستا هرکی شده تیستر&nbs ...

خب دارن کسب درآمد میکنن کار اشتباهی میکنن؟

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

اتفاقی که مداوم تو زندگی بیفته که نمیزارن اینستا اتفاقات نادر زندگیشونو میکنن تو چشم ملت. غذا خوردن بعضی از دوستان هم در اینستا جزو اتفاقات نادره زندگیشونو معمولا نون پنیر خیار گوجه سق میزنن غذای خوب که دارن فیلم و عکس میگیرن فکر میکنن برای ما جالبه 

آخ که  چه بدجنسم .

💙💙💙💙

بعضیاشون خیلی کثافتن

برای یه لایک و یه‌کم پول ببخشید هر گهی میخورن

انسانم—آرزوست#  

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

درست میگه گلم اصلش همونه😃

والله این حرف شما منم به شک انداخت، گوگل زدم اونم تستر تلفظ کرد 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐