2777
2789
اره حتما باید فریز باشه چندساعت بیرون باشه خراب میشه

تو بارداری هم میشه مصرف کرد؟

نگفتم باردارم.فکر کرد باردار نیستم داد بخورم باردار بشم😂

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
شرمنده دوس داشتید جواب بدید مشکل ناباروری شما جیه؟

گرمیه.هم برای بارور شدن خیلی خوبه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو بارداری هم میشه مصرف کرد؟ نگفتم باردارم.فکر کرد باردار نیستم داد بخورم باردار بشم😂

نمیدونم بخدا فک. نکنم مشکلی باشه خیلی مقویه ولی اگرم شک داری بذار بعدا استفاده کن تا دوسال تو فریزر باشه چیزیش نمیشه 

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
براچی ب بچه ها میدی؟؟؟؟؟ من قاطی عسل کردمه خودم میخورم و شوهرم دخترمم میخوره ولی پسرم یک سال و نیمشه ...

چون تند تند سرما میخوردند مقاومت بدنشون کم بود دکتر بهم گفت با شربت امپول داری داغونشون میکنی بهشون ژل رویال اصل بده اما واقعا جواب داد دخترم زانو هاش درد میکرد الان خوبه خوب شده

چون تند تند سرما میخوردند مقاومت بدنشون کم بود دکتر بهم گفت با شربت امپول داری داغونشون میکنی بهشون ...

خب چجور دادیش با عسل قاطی میکنی یا تنها؟؟؟ دخترت چند سالشه؟

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
خب چجور دادیش با عسل قاطی میکنی یا تنها؟؟؟ دخترت چند سالشه؟

نه همینجوری میدم با اینکه خیلی بد مزست ولی بچه هام عاشقشن دخترم ۵ساله پسرم ۳وپسرم ۱۶ماهه🤗🤗خیلی دوست دارن هر وعده بدی همینجوری قورت میدن میره😂😂😂