2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما عسلامونو ک گرفتیم ژل رویالم گرفتیم اگه زودتر ب هم برخورد میکردیم حتما برات میفرستادم چند گرمش مومده بود سه روز پیش قاطی عسل کردم واسه خودم اصله اصل

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

تو بارداری مصرف بشه اشکالی داره؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

من کپسولشو از دارو خونه گرفتم همون ماه درکنار دارو های دیگه باردارشدم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ما عسلامونو ک گرفتیم ژل رویالم گرفتیم اگه زودتر ب هم برخورد میکردیم حتما برات میفرستادم چند گرمش موم ...

بره موم همون ژل رویانه؟

خواهرم بهم داده تو فریزر گذاشتم.رنگش سفید هست که یه ذره به زردی میزنه؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
من از زنبور دار گرفتم البته به بچه هام میدم خودم چون تلخه نمیتونم بخورم 

براچی ب بچه ها میدی؟؟؟؟؟ من قاطی عسل کردمه خودم میخورم و شوهرم دخترمم میخوره ولی پسرم یک سال و نیمشه ندادم

بره موم همون ژل رویانه؟ خواهرم بهم داده تو فریزر گذاشتم.رنگش سفید هست که یه ذره به زردی میزنه؟

اره حتما باید فریز باشه چندساعت بیرون باشه خراب میشه