2777
2789
نگرفت اصلا منفی شد سه تاشو با هم انتقال دادن. نمیدونم فک کنم جنین ام بدرد نیمخوره اصلا جواب درستی به ...

فقط آرامش داشته باش و توکل کن

شاید اون موقع شرایط رحمت مناسب نبوده یا هر دلیل دیگه ای، ان شاالله این دفعه همه چی عالی و خوب پیش میره و هم شما و هم همه اونایی که آرزو دارن طعم مادر بودن رو بچشند

سلامومنم اصفهانم پیش دکتراولیاپناه میرم مرکزمشتاق این سیکلم رفتم که داروبگیرم سونوم کردکیست داشتم دو ...

منم نگران تخمک پوچ نبودم من کلا نگران بودم اصلا تخمکی نباشه😅

ولی فقط سعی کن آرامشت رو حفظ کنی و هی تو نت نگردی. 

مشکل شما چیه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم نگران تخمک پوچ نبودم من کلا نگران بودم اصلا تخمکی نباشه😅 ولی فقط سعی کن آرامشت رو حفظ کنی و هی ...

فقط به خاطرتعین جنسیت میخام آی وی اف شم متاسفانه

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
وای هم شاسترس دارم همش استرس

من یه بار سابقه بارداری خودبخودی دارم که متاسفانه نموند برام

اونم دقیقا همون ماهی بود که بهم گفته بودن باید ای وی اف کنی و منم هیچ جوره اون ماه به بارداری فکر نمیکردم و چون میدونستم که باردار نمیشم خیلی هم آروم و بدون استرس بودم

ببین اگه همینطوری نمیتونی آروم باشی، بعد از توکل و دعا که مهمترین راهه خودتو سرگرم کن، حواست پرت کن. میدونم خیلی سخته ولی چاره ای نیست باید این دوره طی بشه

خب پس اگه مشکل خاصی نداری دیگه این همه نگرانی نداره 

من جای شما نیستم و شرایط شما رو نمیدونم که بتونم نظر خاصی بدم ولی در حد درک خودم میگم که اگه امکانش باشه این راه رو امتحان نکنی بهتره

به هر حال باید کلی دارو مصرف کنی، هزینه هاشم که به حساب نیاریم خودت خیلی به زحمت میفتی و بالاخره این درمان هم مثل درمان های دیگه ممکنه خدای نکرده عوارض داشته باشه