2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ کارهایی انجام دادی چیا خوردی؟ چند تا تخمک داشت

بستگی به مشکلت داره

من ذخیره ام پایینه واسه همین تخمکام کم بود ولی بازم خدارو شکر از 4،5تا تخمک 3 تا جنین و 1 جنین در حال تکامل (يعنی ممکنه جنین نشه) تشکیل شد

فبل از عمل چیز خاصی نخوردم هرچی کمتر بخوری خودت بعدش راحت تری

از بعد ناهار روز قبل تا صبح فرداش که عمل داشتم فقط سر شب یه کم میوه خوردم، گفته بودن میتونم شام سبک بخورم ولی خودم این کارو نکردم

بستگی به مشکلت داره من ذخیره ام پایینه واسه همین تخمکام کم بود ولی بازم خدارو شکر از 4،5تا تخمک 3 ت ...

منم مثل توام ذخیرم کمه. ن منظورم اینه قبل تخمک کشی چ کارایی کردی ک تخمکات بهتر شن؟ کدوم مرکز رفتی؟ دکترت کی بود؟ 

من اصفهانم

مرکز ناباروری رفتم. این سری از سونوی اول تا آخر پیش دکتر حیدری رفتم ولی نمیدونم کی تخمک گیری رو انجام داد هنوز پرونده ام رو ندیدم. 

از چند وقت قبلش به خاطر اینکه کرونا گرفته بودم سبک تغذیه ام رو عوض کرده بودم. بیشتر گرمیجات و تا حر ممکن خوراکی‌های طبیعی و تازه. دمنوش های گرم  و حذف ماست و اینجور چیزا. نمیدونم اینا چقدر تاثیر داشته ولی خودم فکر میکنم موثر بوده. 

من اضافه وزنم دارم ولی خیلی کم نکردم اصلا نمیدونم تو مشکل ما تاثیر داره با نه

دکتر هم که آمپول میده انواع و اقسام😁

فقط باید کمر همت رو ببندی و خسته نشی 

من اصفهانم مرکز ناباروری رفتم. این سری از سونوی اول تا آخر پیش دکتر حیدری رفتم ولی نمیدونم کی تخمک ...

من قرص تقویتی هم میخورم. گرمی هم کم و بیش. سردی نیمخورم ولی. نمیدونم بادی چکار کنم. پارسالم یبار تخمک کشی کردم البته. 

راستی منم قرص مکمل از یکی دو ماه قبلش میخوردم

اول اوابوست بهم داده بودند دفعه بعد که رفتم یه دکتر دیگه شون و باز هم کیست داشتم گفت اوابوست نخور خودش خیلی باعث کیست میشه. یه قرص دیگه میخورم الان اسمش یادم نیست. 

ژل رویال هم از داروخانه بگیر و بخور (چیز خاصی نیست ترکیب عسل طبیعی و عناب و این‌است) 

من این سری به خاطر قرص ویتامین دی که چند ماه برای کیست خوردم بعد سالها ویتامین دی آزمایش وارد رنج نرمال شد. نمیدونم چقدر اثر داره

راستی منم قرص مکمل از یکی دو ماه قبلش میخوردم اول اوابوست بهم داده بودند دفعه بعد که رفتم یه دکتر د ...

اوابوست میخورم و کیوتن و فولیک اسید و ویتامین د3. اینوفولیک دارم. بنظرت ژل رویال اصلی از عطاری بگیرم یا  از داروخانه قرصشو؟ 

پس هم سنیم بعد از انتقال جنین تشکیل نشد یا سقط کردی؟ 

نگرفت اصلا منفی شد سه تاشو با هم انتقال دادن. نمیدونم فک کنم جنین ام بدرد نیمخوره اصلا جواب درستی بهم ندادن. کاش این بار جنین ام بیشتر شهو باتر

من اصفهانم مرکز ناباروری رفتم. این سری از سونوی اول تا آخر پیش دکتر حیدری رفتم ولی نمیدونم کی تخمک ...

سلامومنم اصفهانم پیش دکتراولیاپناه میرم مرکزمشتاق این سیکلم رفتم که داروبگیرم سونوم کردکیست داشتم دوباره یک ماه عقب افتادخیلی نگرانم خیلی میترسم که تخمکای پوچ داشته باشم دکترم هیچ تقدیتی بهم نداد

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭