2777
2789
عنوان

ی سوال

122 بازدید | 26 پست

هروقت شوهرم تنهامیره خونه مادرش ..موقع برگشتن اصصصصللاااا ی بارم بهش نمیگه اینجاباش ...ولی وقتی من و شوهرم باهم میریم حتی دوروزم ک بمونیم موقع اومدن هیییی میگه وایسید ب هربهانه ای شده میخاد وایسیم  حتی دروغ ی بار گفت وایسید خالهفته عروستو بیام ببینم دلم براش تنگ شده هرچی وابسادیم نیومد بهش گفتیم برو زنگ بزن ببین چرا نمیاد گفت میاااد ..شما اینجاباشید میاد ...😳 منم خونه کاردارم باید برم ...چرا انقد گیر داده بنظرتون من اونجاباشم چرا به شوهرم‌گیر نمیده چرا ب جاریم یا دخترش اینا گیر نمیده ب دامادش مثن گیرنمیده یکی دوبار میگه ول میکنه ولی مال من حتی تا کوچه هم میاد همچنان داره میگه😳😳🤔🤔🤔

خب مثبت نگاه کن نمیخواد شوهرت شمارو تنها بزاره...اما وقتی عستی میگه بمونن...اتفاقا حس کردم چقد با شعوره!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مثبت نگاه کن نمیخواد شوهرت شمارو تنها بزاره...اما وقتی عستی میگه بمونن...اتفاقا حس کردم چقد با شع ...

😍😍😍😍😍😍جووون ب تو .....اع واقعا؟حالا بمونم یا نمونم پیشش؟

خوب می مونمم ک یا ایکه میندازه یا پز میده یا حرص ادمو درمیاره یا دخالت میکنه 😶😶🙁🙁

نمیدونم والا ولی اونایی ک گفتی من چیز بدی توش ندیدم شاید دلسوزتونه و نصیحت میکنه شما برداشت دیگه ای میکنی

موندی هم دقیقا جوری باش که خودش هست.

حالا هردفعه این بساطو دارم ..حالا چرا میخاد با دروغ خرمون کنه خوب صاف بگه پیش من باشید چ میدونم دلم تنگ میشه یادتنهام ..تنهام نیستا ۵ نفرن۰😂من بدم میاد دروغ میگه بهانه میاره ک خر کنه مارو ..بخدا اگه رک صاف بیاد بگه همونجا میمونم بارم ولی میبینم دروغ میگه منم زورم میاد  ..نمیشه ی جوری از زیر زبونش بکشم؟ی چی بهش بگم ک اونم بیاد راستشو بگه ک مثلا دوس دارم اینجاباشی ی جورایی بهش بفهمونم اگه صاف بیاد بگه بهتره تابادروغ اونجوری میمونم من 

حالا هردفعه این بساطو دارم ..حالا چرا میخاد با دروغ خرمون کنه خوب صاف بگه پیش من باشید چ میدونم دلم ...

دیگه هرکی یه جوره...این رفتار اصلا چیز بدی نیست وقتی با حرف خودش نمیمونید دیگران رو بهانه میکنه

[QUOTE=160013819]دیگه هرکی یه جوره...این رفتار اصلا چیز بدی نیست وقتی با حرف خودش نمیمونید دیگران رو بهانه میکنه[/QUOTE

دهنمو صاف کرد ها یک سال کارش اینه ...الان یعنی من بیخودی  لج میکنم زود میرم؟ا

[QUOTE=160013819]دیگه هرکی یه جوره...این رفتار اصلا چیز بدی نیست وقتی با حرف خودش نمیمونید دیگران رو ...

بله

مگر اینکه واقعا آزارت میده که میتونی بگی بهش از فلان کارش ناراحتی که نمیمونی

نمیدونم والا ولی اونایی ک گفتی من چیز بدی توش ندیدم شاید دلسوزتونه و نصیحت میکنه شما برداشت دیگه ای ...

ی بارم ی جورایی میگفت هوا طوفاتیه باد میاد بعد من گفتم خوب بشه میریم ..گفت ن هیچ جا نمیشه رفت ..اینو محکم و باچش ابرو گفت منم بدم اومد بعدشم رفتم ...خوب درست اگه میگفت بعتر بود 

ی بارم ی جورایی میگفت هوا طوفاتیه باد میاد بعد من گفتم خوب بشه میریم ..گفت ن هیچ جا نمیشه رفت ..اینو ...

دوستون داره ولی طرز بیانش خوب نیس ب دل نگیر خوشحالم باش☺