2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس پسر منم تا ۲۰ ماهگی از هم سناش عقب بود. از ۲۰ ماه تا دوسال به شدت رشد کرد الآن سه سالشه همه چیزش عالیه.

یه کم صبور باش هنوز وقت داره. براش کتاب بخون، باهاش بازی کن، شعربخون، قصه بگو ولی بهش فشارنیار

وای عزیزم نگران چی ای تو اخه منم مثل تو بودم دخترمو یه سال و هشت ماهگی بردم دکتر .دکتر کلی دعوام کرد ک از بچه یه سال و هشت ماهه چه توقعی داری بعدشم گفت تا دوسال و نیم وقت داره الان یه سال و یازدا ماهشا تازه داره کلماتو یاد میگیره اونم هنوز نمیگ مامان و بابا 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

نترس پسر منم تا ۲۰ ماهگی از هم سناش عقب بود. از ۲۰ ماه تا دوسال به شدت رشد کرد الآن سه سالشه همه چیز ...

زیاد باهاش صحبت میکنم و شعر برلش میخونم. ویی کمتر توجه میکنه و یا به اسمش واکنش نشون نمیده

وای عزیزم نگران چی ای تو اخه منم مثل تو بودم دخترمو یه سال و هشت ماهگی بردم دکتر .دکتر کلی دعوام کرد ...

آخه از ۶ماهگی هم بیشتر روزا رو پای برنامه های کودک به زبان انگلیسی بوده. نگرانم نکنه تاثیر منفی این کارم بوده باشه

زیاد باهاش صحبت میکنم و شعر برلش میخونم. ویی کمتر توجه میکنه و یا به اسمش واکنش نشون نمیده

طبیعیه اصلا نگران نباش. حتی خیلی از بچه ها بدون هیچ مشکلی بین ۳ تا ۴ سال زبون باز میکنن. 

مادرشوهرم به من میگفت بچت اوتیسمه. بعد الآن هر جا میشینه میگه حسین خییییلی بلبله.

بیشعور خیلی ازش بدم میاد همش انگ میزنه به بچم.