2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش نمیدونم چیه

من ۴ تا دونه شمع خریدم وقتایی که افسرده ام روشن میکنم ۵ دقیقه ذوق میکنم افسردگیم خوب میشه 

این شمع تراپی حساب میشه؟😎😃

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
راستش نمیدونم چیه من ۴ تا دونه شمع خریدم وقتایی که افسرده ام روشن میکنم ۵ دقیقه ذوق میکنم افسردگیم ...

یهدایهالکرسی وچهار قل وصد تا صلواتم بفرس بیشتر ذوق کنی

شفای همه ی مریضا صلوات
 یهدایهالکرسی وچهار قل وصد تا صلواتم بفرس بیشتر ذوق کنی

باچه😚😁

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

منم میخوام بدونم کسی نتیجه گرفته یه خانمی تبلیغ کردن ازکارشون که باشمع تراپی جرم گوش میگیره

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
منم میخوام بدونم کسی نتیجه گرفته یه خانمی تبلیغ کردن ازکارشون که باشمع تراپی جرم گوش میگیره

این دیگه چیه یا خدا 

نمیدونم منظور شما چیه ولی من جایی برام انجام شد شمع تراپی که طلسمام رفع بشه و شد خداروشکر اینک دوره اش خیلی کوتاهه این ازهمه بهتره 😍😍😍

2790
2823
2791
2779
2792