2777
2789
عنوان

چرابیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 87 پست
کرمان عزیزم

ای بابا، نمی‌دونممم.. من مشهدم. این جاهایی که پرستار میاد خونه کپسول هم اجاره میدن.

ان شالله که زودتر خوب بشن گلم❤

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
افرین خیلی هم عالی👏

فدات❤

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت من نمیتونم..اگ بیداربمونم تاشب بیحالم

صبحت بخیر گلم🥰❤️

سعی کن کم کم عادتت رو تغییر بدی 

مثلا هر شب نیم ساعت از شب قبل زودتر بخواب نیم ساعت صبح زودتر بیدار شو کم کم این نیم ساعتو زیاد کن

اگه شبا هم خوابت نمیبره گوشیتو خاموش کن بزار یه کنار یا بزار تو پرواز

منم بودم این گوشی نمیزاشت بخوابم❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
شما هم خوابت سنگینه؟- من شبا تا دو سه فقط فکر میکنم و خواب نمیرم از این طرف تا ظهر خوابم 😌

اره منم سنگینه خوابم..من شش بیدارم شوهرمو راهی میکنم دیگه خوابم نمیبره بعضی وقتها هم دیدی یه ساعت دوباره خوابیدم 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
ساعت۷ زنگ درمونو زدن حلیم نذری اوردن.😁ظهرم یکی از  اشناهامون برامون حلیم میاره...منم عاشق حلیم ...

نوش جان مهربونم

دیشب کسی نبود و برای گریستن ،جز صفای آینه همدم نداشتم
صبحت بخیر گلم🥰❤️ سعی کن کم کم عادتت رو تغییر بدی  مثلا هر شب نیم ساعت از شب قبل زودتر بخواب ...

ممنون ازراهنماییت گلم♥️🙏

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍