2777
2789
عنوان

چرابیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 87 پست
چرا دادم عزیزم 

پس ان شاالله خوب بشه♥️🙏

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته اینجوری😬😬فکرکنم یه روزتحمل کنی نخوابی خوابت تنظیم شه

مریض میشم... الان بخام تحمل کنم نهایت یساعت بعدش بیهوش میشم. مثلا امروز خودمو زدم ب. بیخیالی گفتم انرژی منفی دور کنم ریلکس شم. مثل سابق درست غذا بخورم بخابم  ورزش کنم... باز یچیز پیش. اومد و شدم عین قبل... 🙄

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

دیشب زود خوابیدیم و تونستم خداروشکر نماز صبح بیدار شدم.

الانم صبحونه درست کردم و خوردم

ی قهوه میخورم و میرم جنگل اطراف هوا عالیه 

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
نه بابا برا اهل و عیال، قربونت🌺

افرین کدبانو😍😍

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
دارم به این فکر میکنم که مگه میشه یه زن تو زندگیش دست به سیاه سفید نزنه و انقدر حق به جانب باشه  ...

😀😀هر زن یک طوره و قرار نیست همه کپی هم باشن

یکیش خودم از کار خونه بیزارم و از قبل ازدواج به همسرمم گفتم😄😄

هرکسی را بهر کاری ساختند مهر آن را در دلش انداختند

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
دیشب زود خوابیدیم و تونستم خداروشکر نماز صبح بیدار شدم. الانم صبحونه درست کردم و خوردم ی قهوه میخو ...

چه خوب😍شمالین؟

چون ساعت ۵ به دخترم شیر دادم دیگه خوابم نبرد شروع کردم به ورزش کردن😄

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
چه عالی چه خانم کدبانویی سخت نیست حلیم درست کردن؟

😍مرسی عزیزم😘

این هم زدناش فقط سخته،سختی دیکه ای نداره.از ۲۴ساعت قبل گندم پوست کنده رو خیس کن ،بعد کف یه قابلمه چدن یا تفلون چرب کن بریز توش از شب بار بذار صب زودم پاشو هی هم بزن،گوشتشم شب بپز ریش ریش کن بریز توش

چون ساعت ۵ به دخترم شیر دادم دیگه خوابم نبرد شروع کردم به ورزش کردن😄

افرین خیلی هم عالی👏

صبح بخیر مهربونم

قربونت برم صبح شما هم بخیر🥰❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال