دارم به این فکر میکنم که مگه میشه یه زن تو زندگیش دست به سیاه سفید نزنه و انقدر حق به جانب باشه ...
😀😀هر زن یک طوره و قرار نیست همه کپی هم باشن
یکیش خودم از کار خونه بیزارم و از قبل ازدواج به همسرمم گفتم😄😄
هرکسی را بهر کاری ساختند مهر آن را در دلش انداختند
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
چون ساعت ۵ به دخترم شیر دادم دیگه خوابم نبرد شروع کردم به ورزش کردن😄
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
این هم زدناش فقط سخته،سختی دیکه ای نداره.از ۲۴ساعت قبل گندم پوست کنده رو خیس کن ،بعد کف یه قابلمه چدن یا تفلون چرب کن بریز توش از شب بار بذار صب زودم پاشو هی هم بزن،گوشتشم شب بپز ریش ریش کن بریز توش
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال