2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرو .....

687 بازدید | 54 پست

به چشم مادرم نگاه کنم چی میشه ..مثلا حرفاشو زیاد جدی نگیرم براش وقت و حوصله بذارم ...ازش توقع خاصی نداشته باشم خلاصه مثل دختر باهتش رفتار کنم چی میشه (فحش ندینا😐😐🤣🤣🤣🤣)این قضیه فعلا جنبه حرف داره عملی نشده😜 تاحدودی شده😥😥

بستگی به جنبه اون داره باز🤔🤔🤔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کردم اینکارو پنج سال بعد پنج سال همچین پدر شوهرمو پر کرد ریدن تو کلم و الان عین چی پشیمونم میگم ح ...

😭😭😭خدا چی افریده هیچ جوره نمیشه رفتارکرد باهاشون 🙊

😭😭😭خدا چی افریده هیچ جوره نمیشه رفتارکرد باهاشون 🙊

بی احترامی نکن ولی عین مادرتم نباشن بنظر من حسابشون نکن من الان دارم این کارو میکنم یکساله کلا حس میکنم نیستن فقط هفته ای ی بار در حد سلام و خدافظ و هیچ کلامی خداروشکر ممنون در همین حرفا جوابای یک کلمه ای ک بحث ادامه نداشته باشه

من نظرم اینه که هر کسی رو باید با اون نسبتی که باهاش داریم قبول کنیم و رفتار کنیم با مردم... 

همیچ وقت از این حرفا که فلانی مثل مادرمه خواهرمه دخترمه داداشمه وو.... خوشم نمیاد...

چون همچین فکر و حسی خیلی توهمات به بار میاره...

مادر شوهر فقط و فقط مادر شوهره... اگه خوبه باهاش خوب باش.. و صمیمی تر از حد عروس مادر شوهری.. ولی اسمشو مادر دختری نزار...

عزیزم نه صمیمی نه سر سنگین 

یک رفتار کنترل شده که بعد از هر عکی العملی بتونی مدیریت کنی

با احترام رفتار کن مهربان خیلی قاطی نشو .و اینکه واقعا به چشم مادر بهش نگاه کن اگر حرفی زد ببین اگر مامانت بود چه رفتاری داشتی همون رفتار رو با مدریت با مادر همسر داشته باش

صمیمی ولی با خط قرمز......

منو مادرشوهرم کاملا باهم دوستیم..

یه موقع هایی مادرشوهر بازی درمیاره ولی من کاملا میزنم بیخیالی..

جلو شوهرمم از مامانش زیاد تعریف میکنم..

یه موقع از مامانش ناراحت بشمم بهش میگم..

ولی باز آخرش میگم من مامانتو خیلی دوس دارم

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
من نظرم اینه که هر کسی رو باید با اون نسبتی که باهاش داریم قبول کنیم و رفتار کنیم با مردم...  ...

خوب هستا ولی پررو میشه و پاشو درازتر از گلیمش میکنه ..وقتی سر سنگین ترم راحت ترم ..ببین ی جوریه چ جوری بگم

جواب داده؟بهتراز حالت اول؟

اره خیلی جواب داده دیگه احتراممو نگه داشتن تقریبا چون هر سری ک میبینمشون انگار بار اولمه دیدمشون در این حد باهاشون رفتار میکنم ک فقط در حد حال و احوال و اینچیزا باشه دیگه حرفی نمیزنیم شماهم اگه شوهرت اوکی هست همین کارو کن