اطلاعاتی ندارم ولی شنیدم ک کسی با رحم دو شاخ هم باردار شده
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
عمم باردار شد بدون اینکه بدونه رحم دوشاخ داره . منتهی یه ماه زود زایمان کرد چون بند ناف پیچیده بود دور گردن جنین . نمیدونم به اون ربط داشت یا نه . سر اقدام واسه بچه دوم متوجه شد رحمش دو شاخه 😑
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
دخر عمه م رحمش دوشاخه تا بیست سالگی دوتا پسر زایید الان یکی هفت سالشه یکی چهار سالش عین بچه گرگ میمونن بس که زرنگن تو خونه فقیر بدبختی دنیا آمدن یعنی میخوام بگم پول مولی واسه بچه ها خرج نکردن نه قبل بارداری نه حین بارداری
درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد میکند که مسکن ننویسد نمیخواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓