2777
2789
عنوان

هزینه کابینت

714 بازدید | 12 پست

بچه ها ما کابینتامون هایگلاسه ولی مال ۶ ساله پیشه که خونه شوهرم دست مستاجر بوده الان ۱سال و نیمه خودمون نشستیم ولی کابینتارو مستاجرا داغون کردن یک سوال دارم من اگه فقط درای کابینتامو عوض کنم و بدنشو بذارم ببینمه هزینش خیلی میشه؟میخوام همشونو یکدست هایگلاس سفید کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینت خب کمتر میشه چون چهارچوب اصلیو داری

آره فقط میخوام درارو با تاجای کاینتو عوض کنم شوهرم گفت ممبران گفتم نه بد میشه هایگلاس زدی الانم برای تعویضش هایگلاس میزنیم

مثل تعویض کل کابینت تعویض فقط در کابینت هم کثیف کاری داره؟

نه چون همشو تو کارگاه انجام میده از برش تا لبه زنی. فقط میاد خونه شما نصب می کنه. احتمالا دو نفر هم‌ میان 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
نه چون همشو تو کارگاه انجام میده از برش تا لبه زنی. فقط میاد خونه شما نصب می کنه. احتمالا دو نفر هم‌ ...

دست گلت درد نکنه کابینتام خیلی افتضاحه نمیدونم والا کی رو هایگلاس سیم و اسکاج میکشه که این مستاجرا کشیدن داغون کردن 

یراق آلاتشو تازه عوض کردیم چون همشون پوسیده بودن از طرفی هم شوهرم ابزار فروشی داره اجناس یراقی کابین ...

خوب دیگه پس فقط باید دید چند ورق هایگلاس صرف در کابینت ها میشه

ابعاد یک ورق هایگلاس بزن تو نت ببین چند در چند هست (ایرانی و خارجی فرق داره)

بعد ببین نسبت به در کابینت هات چند تا ورق نیاز هست

قیمت برش که خیلی کمه

قیمت لبه زنی هم متری

نصب هم کار گر روز مزد چقدر می گیره الان نمی دونم. ولی نصب کل در کابینت هات یک روز بیشتر نمیشه 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️