2777
2789

سلام بچه ها پسفردا میرم آندوسکوپی خیلی استرس دارم همش میگم ی وقت چیز بدی نباشه ماه پیش کولونوسکپی دادم التهاب روده خفیف دارم حالا معدمم اذیته ی وقتا سوزش دارم ی وقتا سنگینه ی وقتا درد جدیدا هم بعد غذا خوردن دل پیچه احساس میکنم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معدم اذیت بود خیلییی از وقتی شنیدم تو اندو احتمال گرفتن ی سری بیماری مثل ایدز و هپاتیت هست شاید باورت نشه از شدت ترس شدید خوب شدم خود ب خود !!!!منم ی مدت داغون بودم آندو لازم نرفتم میگم ک از ترسم خوب شدم 

ضدعفونی میکنن من مطب خصوصی میرم

منم مطب خصوصی میخواستم برم نگران بودم ترسیدم 

الانم بری میگه معدت عصبیه شایدم ی کوچولو ورم معده داری یا میکروب چیز دیگه ای نیست نگران نباش خیالت راحت .حالت تهوع و استفراغ نداری خوبه خوب میشی انشاالله من کل تابستون میوه نخوردم سبزی نخوردم قرمه سبزی نوشابه چیپس پفک کلا مضرجات چایی نمیخورم الان بهترم رعایت کن آزمایش هلیکوباکتر دادی؟!

نترس عزیزم.سوزش معده ک چیزی نیست شاید اسید معدتون زیاده

سوزش معده یکی از علائممه دل پیچه و سنگینی و این‌چیزا هم هست تو گوگل ک سرچ میکنم میترسونم😭

سوزش معده یکی از علائممه دل پیچه و سنگینی و این‌چیزا هم هست تو گوگل ک سرچ میکنم میترسونم😭

تو گوگل بنویسی دماغم میخواره میگه سرطان بینی گرفتی 

نخون اونا 

من معده درد چند ماه سنگین بود خوب شد رعایت کردم ی کمم ترسیدم خخخخخ!!!!

منم مطب خصوصی میخواستم برم نگران بودم ترسیدم  الانم بری میگه معدت عصبیه شایدم ی کوچولو ورم معد ...

من یکم مشکل روده داشتم کولونوسکپی شدم دکتر گفت نیاز نیست ب اندو ولی یکم اذیتم و فکرم مشغول شده تا انجامش ندم خیالم راحت نمیشه همش میگم نکنه چیز بدی باشه🥺

تو گوگل بنویسی دماغم میخواره میگه سرطان بینی گرفتی  نخون اونا  من معده درد چند ماه سنگین ...

خاک تو سر گوگل ک منو دیوونه کرد تو این دوماه همه نوووع سونو و آزمایش دادم فقط مونده آندوسکوپی

من یکم مشکل روده داشتم کولونوسکپی شدم دکتر گفت نیاز نیست ب اندو ولی یکم اذیتم و فکرم مشغول شده تا ان ...

بخدا چیزی نیست ما سابقه سرطان معده هم داریم نرفتم آندو‌ بدم .رعایت کنی خوب میشه مگه چند سالته؟