2777
2789
عنوان

ناراحت نمیشه؟

96 بازدید | 9 پست

یه آقایی که میشناسیمش خیلی رک از این حرف میزنه که من یکی دیگه رو میخواستم ولی نتونستم بهش برسم، الانم بچه داره و عاشقشه ولی زنش ناراحت نمیشه؟ یجوریه آخه، حتی بااینکه آدم متعصبی نیست توی اینستا و هرحا فقط عکسهای دوتایی خودش و بچشه حتی یدونه عکس از خودش و زنش نمیذاره، وضعش خیلی خوبه این نکته‌ی مثبتشه همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب مهم زندگیه الانشه که با زنش داره،منم وضعیت مشابه ولی برعکس دارم،یکی از اقوام نزدیک همسرم عاشقانه دوسش داشته ولی نتونسته با شوهرم ازدواج کنه اتفاقا خانوم خوبیه و با هم رابطه خوبی داریم دو تا هم بچه داره الان،البته خودش نمیدونه من اینا رو میدونم،دلیلی نداره بخاطر رابطه ای که به سرانجام نرسیده خودمو اذیت کنم،

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا
خوب مهم زندگیه الانشه که با زنش داره،منم وضعیت مشابه ولی برعکس دارم،یکی از اقوام نزدیک همسرم عاشقانه ...

نه نمیگم که اذیت کنه خدا نکنه، منظورم اینه آخه این واضح میگه من یکی دیگه رو میخواستم هنوزم اونو خیلی دوست دارم، ادم بشنوه اینو خیلی معذب کنندست

نه نمیگم که اذیت کنه خدا نکنه، منظورم اینه آخه این واضح میگه من یکی دیگه رو میخواستم هنوزم اونو خیلی ...

اها ازین لحاظ اره،اصلا دوس ندارم اینو بشنوم،حتی اگه چنین چیزی هم باشه دلم نمیخواد به من بگه،حس بدیه،من حتی اینو میدونم که ته دل اون خانوم هنوز شوهر من هست،ولی خوب چون چیزی از سمتش در واقعیت نمیبینم نادیده میگیرم

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا