sophiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 عنوان بچه ۱ دقیقه بیاید 99 بازدید | 8 پست بچه هااا یه سوال دارم میگم مقنعه کرواتی چجوری بسته میشه 😂🤦🏻♀️اخه خیلی بد میشه وقتی کلن میکنم سرم خیلی شُله شما چجوری مقنعه کرواتی رو سرتون میکنید میشه بگید 1399/07/26 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92287 منم بلد نیستم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206611 ما پاپیونی سرمون میکنیم اون بنداشو کن پشت گردنتو بیار جلو ببند وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
sophiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 ما پاپیونی سرمون میکنیم اون بنداشو کن پشت گردنتو بیار جلو ببند خب اگه بخوای همون پشت ببندی چجوری باید باشه ؟؟؟
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206611 خب اگه بخوای همون پشت ببندی چجوری باید باشه ؟؟؟ ب حالت ضربدری میش وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
sophiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 ب حالت ضربدری میش ینی چی میشه دقیقا واضح توضیح بدی مثلا از اول بگو که میخوای مقنعه رو سرت کنی
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206611 ینی چی میشه دقیقا واضح توضیح بدی مثلا از اول بگو که میخوای مقنعه رو سرت کنی پشما.مببین مقنعه رو سرت میکنی خب دوتا بند دار دیدی روسری رو یسریا میبرن عقب بعد دوطرفو میارن جلو میبندن؟پشت گردنعاونجوری باید ببندیواضح تر بلد نیسم وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
sophiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2690 پشما.م ببین مقنعه رو سرت میکنی خب دوتا بند دار دیدی روسری رو یسریا میبرن عقب بع ... خب اونجوری میبندم « دوتا بندو از عقب گره میزنم بعد میارم جلو »ولی خیلی بد میشه پدرمو در آورده هی تندی میوفته
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206611 خب اونجوری میبندم « دوتا بندو از عقب گره میزنم بعد میارم جلو » ولی خیلی بد میشه پدرمو در آورده ... محکمم میکنی میوفتع وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)