2777
2789
عنوان

خانما اینا علایم کروناست؟؟

452 بازدید | 41 پست

باور کنید خودم تو شوکم،جوری که ما رعایت میکردیم،هیچکی رو ندیدم مثل ما حساس باشه،رفت و آمد با هیچکی نداشتیم،از اول کرونا بیرون نرفتیم،همیشه ماسک و ضد عفونی😖

حالا امروز صبح پا شدم بدن درد،تب و لرز و سر درد دارم

الانم تو اتاق قرنطینم،فقط نگران بچه هامم،کسی بوده این علایم رو داشته باشه،

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل

همسرت یا خودت سرکار خرید و اینا میرفتین؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ماهم کل خانواده علائممون اینا بود و کرونا داشتیم اصلا نیاز نیس خودتو تو اتاق قرنطینه کنی بچه هاتم گرفتن خودتو اذیت نکن منم اول شوهرم گرفت قرنطینش کردم حتی از سرویس بهداشتی جدا استفاده نیکرد ولی منم بعد چند روز گرفتم

ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم 
آره احتمالا برو تست بده  پس کی کارای خونه رو انجام میده؟!

آره فردا میرم،شوهرم بچه ها رو نگه داشته،اونم دو تا بچه کوچیک😔

همسرت یا خودت سرکار خرید و اینا میرفتین؟

همسرم سرکار میرفت دیگه،ولی حالش خوبه خداروشکر

آره ماهم کل خانواده علائممون اینا بود و کرونا داشتیم اصلا نیاز نیس خودتو تو اتاق قرنطینه کنی بچه هات ...

وای سخت بود؟😔 علائمت چی بود؟منم میترسم خانوادم بگیرن ازم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 😍حسبنا الله و نعم الوکیل💗

تورو خدا زودتر تست بدید وقتی شک دارید.، تو شهرستان ما یه اقاهه کرونا داشته ،  دیر تست میده و میگه سرماخوری و فلانه بعد خانمش هم حالش بد میشه و تستسش مثبت میشه بچه ۱۸ روزه اش هم تستس مثبت شده و حالشون خوب نیش 

.
آره ماهم کل خانواده علائممون اینا بود و کرونا داشتیم اصلا نیاز نیس خودتو تو اتاق قرنطینه کنی بچه هات ...

چقد طول کشید این علایم؟ بچه ها هم گرفتن؟ اونا خفیف بودن یا نه

منم مشکوکم ب خودم الان تو اتاق قرنطینه کردم میترسم خانوادم بگیرن😔

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 😍حسبنا الله و نعم الوکیل💗

من خیلی رعایت میکنم اکثرا خرید اینترنتی و اینا. ولی چون شاغلم با مردم مراوده دارم . این ویروس هم خیلی وحشی شده قبلنا فقط اونا که رعایت نمیکردن میگرفتن الان  کم کم اونا که رعایت میکنن هم مبتلا میشن. من هم کم مونده بود بگیرم چند روز هم قرنطینه شدم بعد  معلوم شد کرونا نیست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نه بابا تست چی برو پیش دکتر بهت دارو بده مایعات خیلی خیلی بخور

ما با اینا خوب شدیم روزی ۲ لیوان آب سیب ۱ لیوان آویشن ۲ لیوان پونه و نعنا ۲ لیوان چایی و عسل ۱ لیوان آب هویج ۱ لیوان آب لیمو شیرین و آبم زیاد بخور تند تند فقط مایعات بخور چون برا ویروسش هیچ دارویی نیس هم خودت بخور هم بده بچه هات تا سیستم ایمنیتون قوی شه 

ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم 
2790
2778
2791
2779
2792