2777
2789
عنوان

دستپخت

96 بازدید | 5 پست

بچه ها کیا دسپختشون عالیه وتو فامیل زبانزده درضمن بگید چکار میکنید رازش چیه وکیا چای خوشمزه وخوشرنگ درست میکنن آخه من شوهرم ازچایام راضی نیست

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

من و نمیدونم چرا شاید بخاطر ریختن ادویه های مختلفه 

چاییتو هم دفعه بغل از یه جای دیگه بگیر دم کن 

من وقتی چای میریزم تو قوری روش یکم آب سرد میریزم و دمر میکنم که اگه خاکی داره بره بعد میذارم رو کتری که جوش بیاد بعد جوش اومد آب جوش میریزم دم میکنم حالا بسته به جنس چای بعضی وقتا یه ربع بسشه برای دم بعضی اوقات ۲۰ دقیقه هم ممکنه کمش باشه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و نمیدونم چرا شاید بخاطر ریختن ادویه های مختلفه  چاییتو هم دفعه بغل از یه جای دیگه بگیر ...

چه را حل خوبی براچای گفتی .....چای توقوری روباآب سرد میشوری بعد یه کم آب سرد میریزی میذاری روکتری جوش اومد آب جوش میریزی.....میگم مگه اون چای باآب سرد روبخارکتری جوش میاد

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
چه را حل خوبی براچای گفتی .....چای توقوری روباآب سرد میشوری بعد یه کم آب سرد میریزی میذاری روکتری جو ...

نه نه 

چایی میریزم رو قوری بعد اندازه دو قاشق آب میریزم و خالی میکنم آب رو 

بعد میذارم رو کتری که آب کتری ای که زیرشه جوش بیاد بعد که جوش اومد از آب جوش میریزم تو قوری 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)