2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭😭😭

276 بازدید | 35 پست

شوهر بیشعورمو چیکار کنم من؟؟؟😭😭😭

داشتم تصویری باهاش حرف میزدم یهو رف پیش مامانش

منم داشتم مث اسگلا لیمو میخوردم مامانش دید منو 😭😭😭

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعارف میکردی😂😂😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
وا فک کدم کتکت زده 😐

خیلی بد شد 😭

هول شدم قط کردم 😭

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

خب ببینه😂😐💓

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

اوووو حالا فکر کردم چیشده

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
وااااا مگه لیمو خوردن جرمه

داشتم میک میزدم مث بچه ها😭

فک کردم بد بهت ی کار نا شرعی کرده

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
داشتم میک میزدم مث بچه ها😭

خودت بزن کوچه علی چپ باو ولش

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

من خیلی خجالتیم این بیشعور یهو نشون مامانش داد