2777
2789
عنوان

مادر شوهر اینده ام

331 بازدید | 23 پست

من و دوست پسرم 3سال دوست بودیم بعد اینکه مامانش گفته اول با من بیاد بریم بیرون حرفاشو بهم بزنه بعدش بیاد با خانواده اشنا شه بعد امروز  خانوادش گفتن به خاطر کرونا بیاد خونمون😐 تو خونه حرفامون رو بزنیم بعد من به مامانم که گفتم گفت خیلی زشت بوده این حرفشون  حالا نظر شما چیه کار درست چیه من برم بیرون با مادرش ببینمش یا اینکه اصلا نرم بگن برای اشنایی اونا بیان خونه ی ما شما بودین چی میگفتین

اونا باید بیان.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسمش اینه که خانواده‌ی اونا بیان با خانواده‌ی شما آشنا بشن. چرا تازگیا خانواده پسرا از این حرفا می‌زنن؟ یعنی خانواده شما رو هیچ انگاشته 🤔🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

سنگین بشین تو خونت

بیان نظر موثبتشون رو اعلام کنن

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

ببین اصلا نرو

من یک بار این اشتباهو کردم چون بی شیله پیله بودم

ولی این کار حقارت میاره برات

و اینکه حق ندارن همچین درخواستی بکنن بدون پدر مادرت هیچ کاری نکن

بی احترامیه این در خواستشون و یجورایی خودشونو دارن حاکم میکنن 

اصلا چرا پسره نیاد ک خونواده تو ببینن

اونا مگه کین ک بپسندن

یاد خودم افتادم عصبی شدم

چی بگم 😶 🙂

آخه ببین چرا اونا خانوادگی حرف بزنن؟ بعد شما تنهایی؟؟؟ میخوان تنها گیرت بیارن 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آخه ببین چرا اونا خانوادگی حرف بزنن؟ بعد شما تنهایی؟؟؟ میخوان تنها گیرت بیارن 😁😁

مامانمم همینو گفت گفت تنها گیرت میارن ازت قول میگیرن بعد چند سال دیگه هرچی شد میگن یادته اون روز هرچی گفتیم قبول کردی