delvin79 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 289 عنوان کرونا و از بین رفتن بویایی 187 بازدید | 32 پست من فقد بویایی چشاییم رفته کی برمیگرده؟ 1399/07/25 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_golmangoli_ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 هیچ معلوم نیست *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
_golmangoli_ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 من خودم العان کرونا دارم . واقعا بدنم درگیر شده . سردرد . چشم درد . بدن درد.گلاب به رووت اسهال .العان نزدیک سه هفته است *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
delvin79 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 289 من خودم العان کرونا دارم . واقعا بدنم درگیر شده . سردرد . چشم درد . بدن درد.گلاب به رووت اسهال .العا ... دکتررفتی؟
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11895 من بعد به ماه خیلی کم برگشت و الان نزدیک ۳ ماه شده همه چی برگشته ولی مثل قبل نیست😔 درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
zahra_z عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 873 من نزدیک دوهفته بود.البته داروی جامع امام رضاوعسل و داروی امام کاظم خوردم خوب شدم
_golmangoli_ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 بچه کرونا آب ریزش داره؟ آره آبریزش از چشم و بینی *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
delvin79 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 289 من بعد به ماه خیلی کم برگشت و الان نزدیک ۳ ماه شده همه چی برگشته ولی مثل قبل نیست😔 دکتررفتی؟چیگف بهت؟
orninima عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3069 من دوهفتس مث حالت سرماخوردگی ن بویایی دارم ن چشایی ولی نمیدونم کرونا بوده یا نه حس خیلی بدیه ن مزه چیزیو میفهمم ن بوشو ینی کرونا بوده خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
night_road عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 377 آره آبریزش از چشم و بینی چشم نه ولی فین فین میکنم دیشب تب داشتم الان خوب شدم عشق برق لب