بچه ها من شوهرم همش میزنم فحش میده خیانت میکنه پول نمیده منم ۲۱سالمه موندم واقعا باید چکار کنم بددهنه خیانت میکنه شبو روز در حال دیدن فیلمxx بابام یبار گفت جدا شو اما واقعا خودشم ناراحت بود به فکر ابروش بود منم شبو روز ارزوی مرگ میکنم نمیدونم باید چکار کنم کمکم کنید گولشو خوردم گفتم تو شرکتم اما الان بیکاره همش توخونس باباش خرجی میده بهش همش دنبال منه خیلی مامانیه همه چیز زندگیمو ب مامانش میگه وواقعا دیگهحسی بهش ندارم از لحاظ ظاهرم من خبلی خوبترم تو جمع همش ضایم میکنه.لطفا کمکم کنید .....مامانش تو همه کاراش دخالت میکنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم دقیقا شرایط تو رو داشتم الان یه پسر ۶ ساله دارم گاهی گریه میکنم که پدرم بهم گفت طلاق بگیر چرا نگ ...
نمیدونم عادت کردم ب خونه جدا میدونی ولی از ی طرفم خیلی دوست دارم جدا بشم وقتایی ک قهر میکنم بالاش میزنم ک حق نداری بری خونه بابات ...میدونی دلم میخواد یه مررررد شوهرم باشه یه مرد قوی ک رو پا خودش باشه یه مرد ک بابام افتخار کنه از اینکه دامادش اینه ن همچین کسی